reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Dzięki!
Jak zobaczyłam naszą małą kropkę poryczałam się jak bóbr:tak:
Przewidywany termin porodu 7 wrzesień:-)
ale fajnie jejku kiedy to było :zawstydzona/y:;-):-D

tyle co wykąpałam Emilkę i idę ją kłaść dziś znowu opóźnienie mamy bo późno od ginekologa wróciłam...

na szczeście łożysko ma się dobrze przepływy ok dziecko waży gdzieś około 3575g plus minus 522g wiec może ważyć i 4kg :-D ale za to znowu stoimy w punkcie wyjścia co do płci wiec czeka nas niespodzianka przy porodzie bo już nie wiem kogo słuchać ;-):tak: teraz tylko mnie i tak interesuje czy wszystko będzie ok i chce już urodzić i ściskać zdrowe dziecko to najważniejsze :tak:

zmykam położyć Emilkę coś mi zachrypła :baffled: mi się tak wydaje a nikt tego w domu nie słyszy :sorry2:

reklama
No Matylda, też bym się poryczała :sorry2: Trochę mi przykro, że już nie będę tego przeżywać :sorry2:

Gosia, dobrze, że przepływy ok :tak: No i z płcią znów Ci namieszali :confused: Hehe, to będziecie mieć faktycznie niespodziankę :-D
Tylko nie zapomnij nas powiadomić jak już trafisz na porodówkę i urodzisz:blink: Wyślij komuś smska czy coś :happy2:

Kasiu na pewno jak tylko dam radę to wyślę smsa ;-)

co do płci no zobaczymy ja tam na tych usg nigdy nic nie widzę :no: tak mieszają że żałuję że się pytałam :sorry2: z Emilką zapytałam się raz i nie potwierdzałam a teraz tak namieszali i przez to byłam ciekawa i mam ...ze do końca nic nie wiadomo :-D

Witam:-)

Matylda gratki raz jeszcze:tak: cudowne uczucie zobaczyc pierwszy raz swoja fasolke, pamietam, ze tez ryczałam, jak zobaczyłam kropeczke i usłyszalam serduszko:sorry2:za kazdym razem zreszta miałam oczy pelne łez:sorry2:
ale fajnie macie... no ale jeszcze trochę i sie doczekam:-)

Gosia odpoczywaj odpoczywaj:tak: po porodzie to nie wiadomo jak bedzie:-p chcoiaz mam kolezanke której córeczka od 2 tygodnia życia przesypia prawie całe noce, więc róznie bywa:tak: super, ze wyniki dobre:tak: no i mówisz, ze jednak nic nie wiadomo odnosni płci:confused: ale numer, ale nasza koleżanka tez miała urodzic córeczke, nawet sie smialiśmy, że jakąs intercyze juz spiszemy, a ze szpitala zadzwoniła, że z umowy nici, bo ma synka:tak::-D los lubi płatac figle!

milego dzionka!!!

Gosia no to super,że wszystko dobrze,a swoją drogą niezły klopsik z maleństwa.Teraz tylko czekać na szczęśliwe rozwiązanie.:tak:

Nie mogę spać ostatnio,w ogóle w tej ciązy mam problemy ze spaniem,ale dziś apogeum,pół nocy "przełaziłam" masakra jakas.:no:W dzień to mnie muli na spanie,w nocy się kręce.

Rozalka lepszych nocyzycze!

Gosia wow dzidzia duza!!!

ajapopowrocie z Pl,duzo urzedowych spraw do zalatwiania,Lusia po2 tyg znow placze przy oddaniu do przedszkola...a ja powolutku czytam zaleglosci BB

Witam;-)

ajapopowrocie z Pl,duzo urzedowych spraw do zalatwiania,Lusia po2 tyg znow placze przy oddaniu do przedszkola...a ja powolutku czytam zaleglosci BB
biedna szkoda że tak płacze :sorry2:
Gosia no to super,że wszystko dobrze,a swoją drogą niezły klopsik z maleństwa.Teraz tylko czekać na szczęśliwe rozwiązanie.:tak:

Nie mogę spać ostatnio,w ogóle w tej ciązy mam problemy ze spaniem,ale dziś apogeum,pół nocy "przełaziłam" masakra jakas.:no:W dzień to mnie muli na spanie,w nocy się kręce.

Jejku to może sobie w nocy popiszemy :sorry2:ja poszłam spać o 2:00 ciągle wędrowałam w nocy i teraz wstałam jedyny plus że mogę dłużej pospać bo Emilka jeszcze śpi :sorry2:choć długo to nie potrwa bo R się szykuje do wyjścia i musi hałasować :dry:

A dziecko jak mi wyliczyli to odpowiada właściwie idealnie na 40 tydzień wielkością nóżki tylko na 36 tydzień troszkę krótkie coś ma :sorry2: gin powiedział że jest duże ale nie należy do jakiś wielkich no w sumie teraz tylko rosnąć będzie i jak urodzę za 2 tygodnie to przyjdzie mi rodzić wieksze dziecko ale co zrobić jak na świat się nie spieszy ;-)

za to wczoraj dostałam smsa od koleżanki termin na 4 stycznia i mały miał 4922g :szok: tylko lekko pękła przy porodzie :sorry2:

Witam:tak:

Jekju Gosia kiedy to zleciało.. został Ci jeden dzień:-)

Rosmerta - i Ty się doczekasz:tak: My się doczekaliśmy szybciej niż planowaliśmy:-D Ale nawet lepiej, bo planowo dalej byśmy się "zastanawiali":-p

Rozalka - współczuję bezsenności. Ja dzisiaj pierwszy raz miałam mdłości i straszyłam kibel:sorry2:

Susu - biedna Lailusia:-( Ale to minie, zobaczysz:tak:

reklama
witam.

ja mimo że w ciąży nie jestem to od dłuższego czasu spać nie mogę snuję się po domu tak średnio do 2:30 a wstaję o 9:00 nie wiem co mi jest ale żadne melatoniny, melisy nic nie pomaga ani tradycyjna szklanka gorącego mleka.
już sama nie wiem co ze sobą zrobić.

miłego dnia kochane my szykujemy się na spacer trzeba lenia z pupy wygonić.:-D

Do góry