reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam;-)

ale dziś pospałam z Emilką :shocked2:dopiero co wstałyśmy i jeszcze czekamy aż R wróci ze świeżymi bułeczkami :cool2:no ale korzystam z tego luksusu póki mogę ;-)

Witam:-)
Ale dzis jestem spiaca :shocked2: bo przyzwyczailam sie do spania minimum do 9-10 a tu zas trzeba wstawac dzieci szykowac na swietlice a od czwartku do szkoly .

hej,
a my dzisiaj z Madzią zaspałyśmy, dobrze, że pracę mam 10 minut od domu, to biegiem wszystko i przed 8 byłam, ale nie lubię tak na ostatnią chwilę i z jęzorem na brodzie. Cały dzień jakiś przekichany, a jeszcze na 14 szkolenie bhp z pierwszej pomocy i to w praktyce:baffled:

hejo

Matylda, nie dziwie sie ze sie poplakalas. Jeszcze raz gratki. :tak:

Gosiu, korzystaj z luksusu i odpoczywaj na maksa.:-):-)

hejo

Matylda, nie dziwie sie ze sie poplakalas. Jeszcze raz gratki. :tak:

Gosiu, korzystaj z luksusu i odpoczywaj na maksa.:-):-)

Dziękuję:tak:
I podpisuję się pod Twoimi słowami. Gosia to Twoje ostatnie chwile spokoju - odpoczywaj i odsypiaj:-)

He,to tak jak ja.
Super,jeszcze raz wieeeelkie gratki.:tak:

Jeszcze raz dziękuję:-)
Anita a Ty na kiedy masz termin?

reklama
Do góry