reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam:-)

no to prezenty juz prawie mam wszytskie, najwazniejsze, że dla męża zakupiony:rofl2: kupiłam mu w koncu ksiązki o fotografii wydawnictwa Helion, jedna książke dla relaksu "Świat wg Clarksona" i bluzki z Reserved:-) no mysle, że bedzie zadowolony:-)
jeszcze tylko drobne upominki do zakupinia mi zostały dla dziadków męża....

MIśka ja podobnie jak ty nie zdecydowąłabym sie sama jakiegos sprzetu kupić:sorry: napewno bym nie takie kupiła:zawstydzona/y:

Rozalka cudne to foto, marze, by taka zima przyszła w tym roku, bo mieszkamy pod lasem i wtedy jak w bajce u nas jest:tak::tak::-)

miłego dnia wszystkim:-)

reklama
Witam!:tak:
Piekne zdjecie Rozalka:tak:.U nas garstka sniegu,ale powiem szczerze,ze wolałabym,zeby nie napadał:no:.Nie lubie jazdy w takich warunkach,a u nas posypana jest tylko głowna droga:zawstydzona/y:,na reszcie szklaneczka:sorry:.
Dzieciaki wyszykowane pojechały do szkoły.Kondzio ubrany,ale sniadania nie chce jesc.Ja jeszcze siedze w łóżeczku,ale zaraz musze wstawac,bo musimy kupic umywalke+szafke do łazienki i pewnie nowa baterie.A taki mi tu dobrze:sorry:.
Ja Jackowi jeszcze nie kupilam prezezntu jeszcze,ale na pewno bedzie to cos wedkarskiego:tak:.

cześc zimowo u nas trochę śniegu jest w poniedziałek lepiliśmy bałwana zanim pojechałaliśmy do rodziców i zaliczyliśmywyjazd sankami po dzielnicy.we wtorek jak nas nie było ktoś dolepił kolegę koło naszego bałwana :-D.

my po śniadaniu oglądamy" przyjaciół z podwórka" ale za godzinę śmigamy do sklepu po coś na obiad i na pocztę odebrać moje lizaki laski na choinkę bo dziś ubieramy tego zielonego kurzołapa :-D

miłego dnia.

p.s. z pakowania wczorja nici nie mam papieru :crazy:

Dzień dobry:-)

Wczoraj wypisałam 7 kart świątecznych. W tym roku wysyłamy kartki ze zdjeciem chłopaków przy choince;-) Teraz to ja jeszcze lecę skończyć ostatnie dwa okna na dole;-)

Rozalko
piękne zdjęcie:tak: Uwielbiam taką zimę i tęsknię za nią:-(

jedna książke dla relaksu "Świat wg Clarksona"
Słyszałam, że świetna książka:tak: Sama bym chętnie przeczytała, mimo że to dla mężczyzn:-p:-D

My w tym roku odpuściliśmy sobie z prezentami dla siebie. W planach był LCD, ale trudno... poczeka;-) Mam nadzieję, że w nowym roku czeka na nas nowa praca i kursy, więc będzie mogli sobie pozwolić na więcej:tak:

Dzisiaj robię farsz na pierogi z kapustą i grzybami i zaczynam lepienie, a potem do zamrażalnika, jutro bigos, w piątek pierniczki, a reszta to dopiero w środę i czwartek. Także poniedziałek i wtorek mam na generalne porządki, typu odkurzanie, kurze i łazienki. Mam nadzieję, że do czwartku nie nabrudzi się zbytnio i nie będę musiała jeszcze się skupiać na sprzątaniu, choć pewnie odkurzanie i kurze będą czekały:sorry: Mam nadzieję, że ta organizacja wypali:-p

Miłego dnia:-)

Wolfia ty to jesteś zorganizowana:-) podziwiam:-):tak::tak::-) życze by plan wypalił:tak:
ja pewnie tez przeczytam te ksiązke, co z tego że niby dla facetów;-):-D

my pierniki popieklismy zanim mąz poszedł do spzitala, ale Hubek prawie codzinnie wyjada, to nie wiem czy do świat przetrwaja jakieś:-D ale co tam, niech je, skoro wreszcie może:tak::-)

reklama
Wolfia ty to jesteś zorganizowana:-) podziwiam:-):tak::tak::-) życze by plan wypalił:tak:
Nie dziękuję;-) Trochę się obawiam jak mi to wszystko wyjdzie, bo większość robię sama pierwszy raz:shocked2: Na szczęście aż tak źle to chyba nie będzie, bo mam z 3 karteczki zapisane co plauje i czego jeszcze potrzebuje;-) Tak żeby w tym całym zmaieszaniu z dwójką dzieci nie zapomnieć o niczym:-D Może nawet zrobię sobie taki tort urodzinowy:
Tort makowy z kremem z białej czekolady
I mam ochotę zrobić taki sernik, zamiast tradycyjnego;-)
Migdałowy sernik z Amaretto

Z tymi piernikami to właśnie tak jest, że i tak by pewnie do Świąt nic nie zostało jakbym zrobiła je wcześniej:-p

Do góry