reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Miska jestem w podobnej sytuacji - tez nie mam prezentu dla wlasnego męża....:zawstydzona/y::sorry: narazie kupiłam tylko ksiązke o fotografii, ale to jakby dodatek miał byc, a głównego prezentu brak... i pomysłu jakos też....:sorry:

reklama
Helou Babeczki:-)

U nas zimno, że hej... właśnie wróciłam z wieczornego biegania. Kurcze, chyba nie zdążę złapać formy przed zimą:sorry: Bo bieganie przy +1 st. nie należy do najprzyjemniejszych, chociaż od Mikołaja dostałam rajtki do biegania w niskich temperaturach:zawstydzona/y:

matylda i jak tam powrót męża do domciu?? szczęscie ogromne co??:-)

Jeszcze jak:-D:tak:
Nie możemy się sobą nacieszyć;-) Oj dzieje się dzieje.. ale to nadaje się na inny wątek:-p:laugh2:

Hej:-)
Co wy kobiety kupujecie swoim małzonków, oprócz telefonów?

Mój T. dostanie w tym roku kolejny obiektyw do aparatu. Nie mam problemów z prezentami dla męża, bo jest zapalonym "fotografem" i profesjonalnego sprzętu nigdy dość. zawsze znajdzie się jakiś filtr, obiektyw czy inny gadżet którego jeszcze nie ma:tak: No i perfumy.. też dostaje, ja wybieram on używa;-)

Witam:-)

mój mąż tez interesuje sie fotografia, ale ja jestem zielona w tym temacie i kompletnie nie wiem co miałabym wybrac, zeby bylo dobre:sorry: poza tym obiektyw jaki by chciał miec kosztuje ponad 2 tysiące zł, to troche za duzo jak na prezent gwiazdkowy:zawstydzona/y::sorry: perfumy ma.... ciągle jestem w kropce:eek: dzisiaj po pracy ruszam na zakupy, moze cos wypatrze, jakis sweter moze, zobaczymy

miłego dnia babencje:-p:-):rofl2:

Witam :-)

My na szczescie nie wreczamy sobie prezentów z okazji swiat- tylko dzieciaczki dostaja wielkie paki;-)Dzieki temu zakupy mam z głowy;-):tak:

Matylda, fajnie ze jestescie juz razem:tak:

cześć wróciłam z wypadu do rodziców i muszę powiedzieć że był udany.
mam dla wszystkich prezenty :-D dziś pakowanie i schowanie do garażu.nic inneg nie kupiłam choćchciałam sobie jakąś fajną bluzkę na wigilię kupić ale nic mi nie wpadło w oko może dlatego że byłam nastawiona na innych.

miłęgo wieczoru zaraz małego kładę spać kąpanie i sama się też położę bo jeszcze rano zaliczyłam nieplanowanego dentystę bo wieczorem u rodziców ząb 5 mi się ukruszyła prawie połowa :szok: ale już ok zrobiłą przegląd no i wynik na koniec mam 2 plomby i tą 5 sztukowaną i jeszcze brak mi jednej 8 a trzy już wyszły w całości.:tak: więc mam czym gryść na święta- a ostatni raz u dentysty byłam w 2003 roku :zawstydzona/y:

zapomniałam dodać że jutro ubieram choinę.

Ostatnia edycja:
hej:tak:
Rosmerta, mój też fan fotografii, ale podobnie jak ty nie jestem specjalistką w tej materii i ceny takie, że ho ho:eek:bałabym się poza tym, że trafię jak w kulą w płot, a pytać o dokładne namiary to już nie byłoby niespodzianki:cool:, perfumy dostał na imieniny, więc też odpadają. W sobotę muszę czegoś poszukać, przyjeżdża siostra A do nas, więc wyrwę się spokojnie na zakupki:tak:

reklama
Hej Babencje.
Ale sie wkurzyłam dziś w nocy,kilka razy włanczał sie samochodzik Kuby na baterie,normalnie msakra,a żeby go wyłączyć trzeba było odkręcać śrubki tam ,gdzie są baterie.Najpierw myslałam,że cos go prygniotło,a potem znó sie włączył i tak wył,aż mąz zrobił z nim porządek...:no::rofl2:
Ale sypie śnieg,pięknie....ech.;-)

"Zima,zima,zima,pada,pada śnieg...."
Taką uwielbiam.

Załączniki

• zima.jpg
    zima.jpg
    44,1 KB · Wyświetleń: 20
Do góry