reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

a ja zaszlam w ciaze 14 lub 15 maja. to byl na pewno poniedzialek. z samego rana. potem wyjechalam na tydzien nad morze na terenowke:tak:

reklama
Hmm...:happy: swietne wspomnienia az sie cieplo na serduchu robi...
My z mezem staralismy sie o Julcie od stycznia az wkoncu <chyba....> 15 maja sie udalo < swiece pomogly hehehe:-D > pozniej czekalam na okres, ktory spoznial mi sie 2 dni...wiec polecialam po test i zrobilam go 13.06.06 o godzinie 13.00:tak: i okazalo sie ze jestem w ciazy, placz ze szczescia no i poinformowanie rodzinki o tym fakcie...nawet nie czekalam na potwierdzenie od gina, bo to sie wie...:-D
Macie racje Kochane zycie jest piekne:tak: :-D

My tez czekalismy na niunie dosyc dlugo w 2004 18 grudnia poronilam jedne i potem odczekalismy 3 miesiace i staranie na nowo i 16 czerwca niedostalam miesiaczki a na drugi dzien zrobilam sobie tescik i wyszly dwie kreseczki ale byla radosc:-) :tak:

Nuśka, widze ze u nas duza zbierznosc. obie staralysmy sie od stycznia, obie zaszlysmy w ciaze 15 maja i obie dowiedzialysmy sie 13 czerwca :tak:

moja mala kruszyna tez powstala 15 maja a test robilam 7 czerwca:-) :tak: juz niedlugo pewnie pokaze sie nowy watek luty 2008 a tak niedawno to my z brzuszkami jeszczae biegalysmy a teraz nasze maluchy maja po 3 miesiace jak ten czas leci ech ...

reklama
:-) a ja moją córeczkę mam dzięki majówce nad morzem. A dowiedziałam się że jestem w ciąży 26 maja w dzień matki, w dzień dziecka pojawił się pęcherzyk :) a urodziła się 8 lutego :-)

Do góry