reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
witam z ranka 
dziekujemy za mile słowa
i nas deszczowo ale moze się wypogodzi
zmykam zaraz do pracy ide jeszcze odkurzac
a wieczoriem wpadne do nowo otwartej galerii:-), w koncu bede miała gdzie robic zakupki po pracy i juz nie bede musiala jezdzic do krakowa.
dziekujemy za mile słowa
i nas deszczowo ale moze się wypogodzi

a wieczoriem wpadne do nowo otwartej galerii:-), w koncu bede miała gdzie robic zakupki po pracy i juz nie bede musiala jezdzic do krakowa.
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Witam.
I cóż napisać jak znowu to samo za oknem i w domu do zrobienia
Madzix ja nie pomogę, bo nie jestem w takiej sytuacji
W ogóle to bardzo ciekawy temat Twoich badań
Temat pracy jest taki sam jak ankiety?
Karola świetny taki wypad weekendowy
Dobry krupnik to i ja bym zjadła
Rosmerta fajnie, że po alergiach zostaje już tylko przeszłość:-)
Oliwieczko aż sprawdziłam co to za nowa galeria w Chorzowie;-) To ten wynalazek?
Informacje, promocje, wyprzedaże - Galeria Handlowa Aks w Chorzowie
Zapowiada się naprawdę super
Gosia teraz to nawet mi się nie chce mówić jak dzień wygląda
Mnie też dzisiaj Victor obudził, bo tylko słyszałam że wstał, ale moje oczy się nie otworzyły
Miłego dnia:-)
I cóż napisać jak znowu to samo za oknem i w domu do zrobienia

Madzix ja nie pomogę, bo nie jestem w takiej sytuacji

Karola świetny taki wypad weekendowy

Rosmerta fajnie, że po alergiach zostaje już tylko przeszłość:-)
Oliwieczko aż sprawdziłam co to za nowa galeria w Chorzowie;-) To ten wynalazek?
Informacje, promocje, wyprzedaże - Galeria Handlowa Aks w Chorzowie
Zapowiada się naprawdę super

Gosia teraz to nawet mi się nie chce mówić jak dzień wygląda

Miłego dnia:-)
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Witam:-)
mąż już w Śremie, dzis go przyjmuja do szpitala, jutro operacja...jakoś tak dziwnie mi w domu bez niego
nie lubie, jak rozstajemy sie na dłuzej niż 1 dzień
miłego dzionka babencje!!!!
mąż już w Śremie, dzis go przyjmuja do szpitala, jutro operacja...jakoś tak dziwnie mi w domu bez niego

rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Witam:-)
mąż już w Śremie, dzis go przyjmuja do szpitala, jutro operacja...jakoś tak dziwnie mi w domu bez niegonie lubie, jak rozstajemy sie na dłuzej niż 1 dzień
Będzie dobrze,powodzenia.

karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
to ja wyjdę na wyrodną żónę
bo ja czasem lubię jak mój mąż gdzieś pojedzie na kilka dni.czasami jadą sama z małym nawet do moich rodziców na weekend abyśmy za sobą zatęsknili.
to nie jest często ale czasami tak.
oj ja też mam zaplanowane trochę pracy pranie firan bo coś czuję że okna to nie umyję przez tą pogodę.no i postanowiłam zrobić porządki w szufaladach śmieciarach-to moje szuflady mam 3 takie gdzie wrzucam wszystkie duperelki.
miłego dnia.

to nie jest często ale czasami tak.
oj ja też mam zaplanowane trochę pracy pranie firan bo coś czuję że okna to nie umyję przez tą pogodę.no i postanowiłam zrobić porządki w szufaladach śmieciarach-to moje szuflady mam 3 takie gdzie wrzucam wszystkie duperelki.
miłego dnia.
reklama
Witam ;-)
Rosmerta powodzenia dla męża oby wszystko gładko poszło i szybko powrócił do formy
Karola ja tęsknie ale też lubię sobie jechać do kuzynki na pogaduchy a R niech tęskni ;-)i lubię tak sam na sam bez facetów pogadać do nocy i nocować jak za dawnych dziecinnych lat
tylko że teraz mamy dzieci ze sobą ;-)w ogóle mam ochotę na jakąś imprezę z kuzynostwem ;-)
Rosmerta powodzenia dla męża oby wszystko gładko poszło i szybko powrócił do formy

Karola ja tęsknie ale też lubię sobie jechać do kuzynki na pogaduchy a R niech tęskni ;-)i lubię tak sam na sam bez facetów pogadać do nocy i nocować jak za dawnych dziecinnych lat