reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam

u nas to pogoda jakby mialbyc koniec swiata - ciemno, ponuro, deszcz ciagle leje i wietrzycho wieje. Szok

Oliweczka, slicznie z Zosia wygladacie. Ostatnio rzeczywiscie mialas duzo ''przygod zdrowotnych''. Powodzenia zycze i zdrowia.:tak:

Rosmerta, swietnie ze imprezka Wam sie udala - chociaz pewnie bylo to do przewidzenia:happy:

reklama
Cześć:-)

Karolina faktycznie pogoda beznadziejna:sorry:

Tak mnie naszło,ciekawe co u Nuśki...
Też się ostatnio zastanawiałam;-)

Rosmerta świetnie, że weekend udany i Hubek prawie zdrowy:tak:

Oliwieczka jakie Wy piękne dziewczyny jesteście:-):tak: Życzę Wam dużo zdrówka i pomyślnych wyników wszelkich badań:tak:

A ja jak każdego dnia idę rozwieszać pranie, zrobić obiad, a i jeszcze odkurzyć by się przydało:sorry:

Miłego dnia;-)

i ja się przywitam;-)
ja od rana sprzatam juz okna pomyłam narazie w duzym pokoju i kurcze cos sie zachmurzyło mam nadzieje ze dzisiaj nioe bedzie padać
rosmerta super ze weekendzik udany;-)
oliwieczka fajne zdjęcia jesienne a modelki na nich pierwsza klasa
irtasia szacuneczek:tak::tak::-)

hej dziewczyny!
czy te choróbska w końcu nam odpuszczą, byłyśmy chore z Madzią, tydzień wycięty z życiorysu, dobrze, że Wiki zdrowa, odpukać w niemalowane. U mnie w szkole dzieci strasznie chorują, w tamtym tygodniu, w niektórych klasach przychodziło po 5 osób, w starszych nieco lepiej, ale też do 10 osób nie było. Dzisiaj wróciłam do pracy i nie wiem w co ręce włożyć, a jeszcze się okazało, że po lekcjach znów mam jakieś zebranie RP. Wieczorem muszę koniecznie nadrobić zaległosci:tak:

Cześć dziewczyny, mam do Was ogromną prośbę. Moja magisterka zmierza ku końcowi, ale pozostały mi jeszcze badania;-)

Jeśli możecie to bardzo proszę o wypełnienie wszystkie mamy , których dzieciaczki (do 3 roku życia)uczęszczają do złobka lub przedszkola:-)
Będę wdzięczna za każdą wypełnieną ankietę-Rozpowszechnianie mile widziane;-):-)

Opieka nad dzieckiem do lat 3, a praca zawodowa matek - www.ankietka.pl

witam po 4 dniach nieobecności w końcu wróciliśmy od moich rodziców do domu- jak dla mnie od piątku do poniedziałku to długo.wszędzie dobrze ale w domu najlepiej.mąz wyjechany do poznania na targi więc chata wolna do piątku.

weekend był extra naprawdę mały wyszalał się z moją mamą bo dziadek ma duży brzuch no wiecie- szybko odpada z zabaw i dyszy.

napałaszowałam się sardynkami z przystani więc na 2 tyg. mam spokój.

wy jak zwykle naprodukowałyście że ho ho.ale cieszy mnie fakt że jesteśmy wszystkie w komplecie- a teraz uciekam spać.
do jutra.

reklama
Witam:-)

Karola no to dłuuugi weekend mieliście, fajnie, że udany:tak::-) ech tych sardynek prosto z przystanii zaazdroszczę....;-)

my wczoraj pieklismy pierniki:tak::-) Hubek pomagał jak szalony i po raz pierwszy tez mógł zjesć pierniki:tak::-) jaka ulga, gdy dziecko wychodzi z alergii:rofl2::tak::-) jeszcze tylko jajko kurze, żeby przeszło:sorry:
a za oknem szaro-buro i pada:-(

milego dnia wszystkim:-)

Do góry