reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

mąż czeka teraz na operacje, juz jest po badaniach, nie wie narazie o której bedzie miał, bo na dzis zaplanowano ich 10 a profesor jeszcze na wizycie na oddziale nie był

juz wzieli męża na blok, poszedł na pierwszy ogień... w sumie to dobrze, bo przynajmniej nie miał zbyt duzo czasu się denerwowoac i wzieli go z zaskoczenia
trzymajcie kciuki by wszystko posżło dobrze:tak::-:)sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry:-)

Moi sąsiedzi z ulicy mają już choinkę w domu, ozdoby na oknach i wnianek na drziwach:shocked2: To się nazywa express świąteczny:rofl2: Wiem, że tutaj już początkiem grudnia zaczynają dekorowanie, bo zaraz po Nowym Roku zdejmują, ale w połowie listopada:eek: Musimy serio tą choinkę w końcu kupić, bo jeszcze nie będziemy mieli:-p

Rosmerta trzymam kciuki:tak:

Wolfia takie problemy przed świętami to we współczesnym świecie norma niestety.Współczuje,bo pewnie nerwy są.Ale będzie dobrze,zobaczysz,trzymam kciuki za nową prACĘ DLA MEŻA.
Dziękujemy:tak: Aż tak nerwowo to jeszcze nie jest, bo mamy oszczędności, ale oczywiście wolelibyśmy je przeznaczyć na inny cel, ale i tak bywa, co poradzić?:sorry: CV dopracowane i zaczyna się rozsyłanie, a potem może gdzieś pojeździ i poskłada. Będzie dobrze - musi być;-)

Miłego dnia:-)

dla mnie to lekka przesada że tak wcześnie wszystko ;-)
ja na początku listopada byłam w tesco i już w ich tv reklamy świąteczne tesco z kolędami widzę ze pomału w sklepach już są ozdoby w oknach no i szał w centrach z ozdobami ;-)

a R dziś był na zakupach w tesco i mówi że góry orzechów rodzynek itd na stoiskach a ja mu że pewnie z bakteriami :sorry: może przesadzam ale ja nie kupuję w markecie takie coś na wagę idzie jeden i drugi i na to kaszle kicha wytrze ręką smarki i potem je podjada :cool::sorry::rofl2:

dzięki dziewczyny:-)
Mąż dzwonił, juz po operacji jest, wszystko poszło po mysli profesora:-), zadowolony był, tylko czucia w nodze nie ma, ale to potrwa trochę, pewnie kilka godzin jeszcze. No i noga nie jest w gipsie cąłym tylko w takiej łusce i kończy sie przed kolanem:tak:

Gosia masz racje z tymi bakaliami, ja tez w marketach nie kupuje:no: tymbarzdiej teraz w dobie chorósk wielu:confused2:a w tesco to juz w ogóle, jak kilka lat temu kupiłysmy z mama w tesco orzechy włoskie i sie okazało ze w gratisie dostałysmy białe robale, to juz powiedzialam sobie nigdy wiecej:no::no::eek:

R dziś był na zakupach w tesco i mówi że góry orzechów rodzynek itd na stoiskach a ja mu że pewnie z bakteriami :sorry: może przesadzam ale ja nie kupuję w markecie takie coś na wagę idzie jeden i drugi i na to kaszle kicha wytrze ręką smarki i potem je podjada :cool::sorry::rofl2:

Gosia ja mam dokladnie tak samo:tak:;-)- dlatego nie kupuje niczego z otwartych półek i koszy:tak:

Wolfia trzymam kciuki za pracę męża:tak:

Rosmerta za operację twojego równiez:tak:

reklama
Do góry