reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Hejka!
Irtasia
no nieźle!!! Chyba rzadko się zdarza, żeby to kobitka przecinała pępowinę, więc tym większe uznanie dla Ciebie! :tak: Ja bym sie pewnie popłakała na twoim miejscu przy takim porodzie ;-)
A u nas dzisiaj wiosna :-D Poszłam z Milenką na spacerek, ale było tak ciepło, że obie zgrzałyśmy się okropnie w zimowych kurtkach.. oby tak dalej, to zaoszczędzę na grzaniu :tak:

reklama
Takie ciepło a Oli nie może wyjść na dwór :-( Mi lekarka zresztą też kazała tydzień siedzieć w domu, ale od poniedziałku niestety do pracy trzeba iść :sorry:

Witam :)

Ale sie steskniłam, szkoda ze nie jestem teraz na bieżąco z Wami :-(
ale musialam troszke zadbac o zdrowie swoje i zosi, powrociły nam infekcje, z tego powodu robimy rozne badania

a ja wyladowałam w szpitalu (związku z tym wynikiem z cytologi) mieli mi pobierac wycinek, ale po przebadaniu mnie wypuscili i skierowali do krakowa do poradni szyjki, termin mam na styczeń.

Dentysta tez mi sie uklonil, uszczrbiłam sobie kawałek jedynki

SOrki ze tak o wsyztskim na tym wątku, ale tak w skrocie chcialam napisac co u mnie.

POgoda wspaniala planujemy isc na jaks dlug spacerek po obiadku. milej niedzieli zycze :)):tak:

Witam.
Wstaliśmy o 6.00 jak zwykle,a jeszcze latamy w piżamach:-D:rofl2::-D.
Dziś wybywamy na jakichś obiadek na mieście i spacerek.:tak:

Tak mnie naszło,ciekawe co u Nuśki...

Witam poweekendowo:-)

weekendzik udany, tylko lekko niewyspana bo w sobote zabalowalismy u szwagierki, no a wiadomo, niedziela niedzielą ale Hubek i tak wstaje jak w tygodniu:-D:rofl2:

Oliwieczka zdrowka dla Ciebie i Zosi, piekne zdjatka ze spacerku:tak: Zosia ma cudne te włoski:tak::tak:

Irtassia ty to jesteś super babka, w porodzie uczestniczyłaś:szok::-) podziwiam, no i dobrze ze wszystko dobrze sie skończyło:tak: gratulacje dla mamy i synka:-)

Hej mialao byc dzisa pięknie a jest deszczowo, za 40 minut zbieram sie do pracy, nie chce mi sie na taką pogode wyjezdzac z domku;-)

Irtasia w porodzie uczestniczyła? wow

milego dnia!

reklama
Do góry