reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Dzień dobry:-)
A wiecie, że u nas dzisiaj całkiem ładnie? Słonko świeci, troszkę wieje, ale to akurat pikuś przy tym co działo się w ostatnich dniach;-)

Agusia
super, że czujesz się już lepiej i niedługo będziesz znowu razem z dzieciakami:tak:

Rosmerta Wolfia widzę zmiany:-) Bardzo ładne avatarki:tak:
Tak, ale madzix stwierdziła, że:
A avatarek akurat w Twoim przypadku wolę stary-takie chrakterystyczne logo:tak::-);-)
:-DJa chyba też, bo jakoś się nie mogę przyzwyczaić teraz:-p Pewnie wrócę do tego starego szybciej niż mi się wydawało;-) Ten taki przejściowy dopóki nie znajdę ciekawszych wilków:-D:rofl2:

Miłego dnia:-)

reklama
Witam:-)
Slonko slicznie swieci a mi i tak nic sie niechce :sorry: zachcialo mi sie wczoraj meble przestawiac a sama bylam to niemial mi kto pomoc i dzis mnie wszystko boli

:-DJa chyba też, bo jakoś się nie mogę przyzwyczaić teraz:-p Pewnie wrócę do tego starego szybciej niż mi się wydawało;-) Ten taki przejściowy dopóki nie znajdę ciekawszych wilków:-D:rofl2:

Ja też wolę Cię w "wilczym" wydaniu:-)
Np. takim:
http://www.firstpeople.us/pictures/...olf_Pup_Quebec-(1024x768)-bandwidth-thief.jpghttp://images.google.pl/imgres?imgu...s?q=wolf&ndsp=21&hl=pl&lr=&sa=N&start=21&um=1
strasznie mi się to zdjęcie spodobało:tak:
Witam tak w ogóle:-)

Wolfia ja sie tez juz przyzwyczaiłam do twojego avatarka z wilkami:tak: jakos tak dziwnie z tym nowym, mimo ze fajny jest:rofl2:

zycze wszystkim udanego weekendu:tak: no i zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka!!!:tak::tak::tak:

my jutro do T jedziemy, chce by osłuchała Hubka, a przy okazji znajomków odwiedzimy:-)

Wlasnie wrucilam z porodu:-) ale byla jazda znajoma tak zwlekala z jazda do szpitala ze jak ja zobaczylam to myslalam ze mi w aucie urodzi ale na szczescie wytrzymala i po godzinie w szpitalu byl juz maly Martin na swiecie :-) 2750 i 50 cm i wygladal im na 2 tygodnie przenoszony byl siny i za bardzo odmoczony i skora mu juz schodzila ,wody zielonkawe i lozysko tez w stanie okropnym a najgorsze bylo to ze maly mial supel na pepowinie i moglo sie skonczyc tragicznie bo wystarczylo zeby ja naciagnol to supel by sie zacisl i wtedy koniec by byl :szok: ale naszczescie nic takiego sie nie stalo ja ja przecinalam :tak: ale jestem dumna i niewazne ze jutro bede chyba sina bo tak mnie kolezanka wygniotla hihihi

dobrze ..po grypie chyba nic nie zostało mecze się z zapaleniem płuc
Tycia...kontrola dzis była telefoniczna;-)|(nie kicham i samopoczucie oki) będą mnie badać pod kontem zapalenia płuc po skończonym antybiotyku:sorry:
dzieci do domu wezmę w niedziele wieczorem:-)

No teraz musi być tylko lepiej.:tak:

Dzień dobry:-)
Leje, wieje i ciemno... jak zawsze:sorry::-p Wybieramy się dziś na zakupy, mam nadzieję, że dojedziemy;-) Wczoraj po południu wyszłyśmy z Karoliną na spacer, bo było tak ładnie, więc warto było to wykorzystać:tak:

Irtasiu ogromne gratulacje dla Was:tak: Dzielne z Was kobitki:-) Dobrze, że zdążyłyście i nie musiałaś odbierać porodu w samochodzie:rofl2: No i całe szczęście, że z Martinem wszystko w porządku:tak:

Miłego dnia:-)

reklama
Do góry