reklama
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Ja odkad zauwazłam,ze jestem po 30-tce;-) ciesze sie kazda chwila ,ktora mozemy razem spedzic.Tycia,bo szczęśliwi czasu nie liczą;-):-)
Pedze po Misie do szkoły!
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
odnowienie -chyba dziś powinna być noc poślubna bo po ślubie to już nie mieliśmy siły.
oj było cudownie serio 5 księzy to prowadziło w złotych szatach pełno kwiatów i to błogosławieństwo przed samą przysięgą zawsze mnie powala na kolana i wzrusza.sama przysięga też super pobłogosławiliśmy siebie i mendelson na koniec. było bosko.
oj było cudownie serio 5 księzy to prowadziło w złotych szatach pełno kwiatów i to błogosławieństwo przed samą przysięgą zawsze mnie powala na kolana i wzrusza.sama przysięga też super pobłogosławiliśmy siebie i mendelson na koniec. było bosko.
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Karola fajne takie odnowienie przysięgi moi rodzice mieli na 25leciu slubu:-)
wieczorek udany :-)
milego dnia wszystkim:-)
wieczorek udany :-)
milego dnia wszystkim:-)
Witam ;-)
dziś mi się skończył limit na internet nie wiem w jaki sposób bo jak miałam brata kartę to połowy nawet nie wykorzystaliśmy jeszcze się muszę z nim pomęczyć do stycznia ale jest tak fatalny że brak słów
w dodatku w tej chwili jak się skończył limit lepiej chodzi niż jak miałam pełen
dziś mi się skończył limit na internet nie wiem w jaki sposób bo jak miałam brata kartę to połowy nawet nie wykorzystaliśmy jeszcze się muszę z nim pomęczyć do stycznia ale jest tak fatalny że brak słów
w dodatku w tej chwili jak się skończył limit lepiej chodzi niż jak miałam pełen
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Witam:-):-)
Rosmerta, super ze mieliscie udany wieczor.:-) Nam tez w tym roku stuknelo 10 lat.
Tycia, tak jak dziewczyny pisza -szczesliwi czasu nie licza
Agusia, a jak dzis sie czujesz?
Wolfia, 6 lat to tez juz sporo
Karola, swietna sprawa takie odnowienie przysiegi
Rosmerta, super ze mieliscie udany wieczor.:-) Nam tez w tym roku stuknelo 10 lat.
Tycia, tak jak dziewczyny pisza -szczesliwi czasu nie licza
Agusia, a jak dzis sie czujesz?
Wolfia, 6 lat to tez juz sporo
Karola, swietna sprawa takie odnowienie przysiegi
agusia9915
Matka wariatka
dobrze ..po grypie chyba nic nie zostało mecze się z zapaleniem płucAgusia, a jak dzis sie czujesz?
Tycia...kontrola dzis była telefoniczna;-)|(nie kicham i samopoczucie oki) będą mnie badać pod kontem zapalenia płuc po skończonym antybiotyku
dzieci do domu wezmę w niedziele wieczorem:-)
reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
dobrze ..po grypie chyba nic nie zostało mecze się z zapaleniem płuc
Tycia...kontrola dzis była telefoniczna;-)|(nie kicham i samopoczucie oki) będą mnie badać pod kontem zapalenia płuc po skończonym antybiotyku
dzieci do domu wezmę w niedziele wieczorem:-)
To swietne wiadomosci Agusia.:-) Zycze szybkiego uporania sie z zapaleniem pluc i duzo zdrowia. Super, ze juz niedlugo bedzisz miala swoje dzieciaczki przy sobie.