reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
hej
Czuje się dużo lepiej...rosmerta dziekuje bardzo za telefon ..anioł nie człowiekz Ciebie:tak::-)

:zawstydzona/y::zawstydzona/y: no bez przesady... martwie się i tyle... ale super, że juz duzo lepiej sie czujesz:tak: szybkiego powrotu do zdrowia!!!!

a my dziś wybywamy z mężem wieczorkiem na kolacje i do kina :-) jutro stuknie nam 10 lat jak sie poznaliśmy:tak::-) nie wiem nawet kiedy to zleciało:rofl2:

a my dziś idziemy na odnowienie przsięgi małżeńskiej- w naszym kościele są teraz przez cały tydzień misje.jeszcze nigdy na czymś takim nie była pewnie dlatego że krótko jesteśmy w sumie małżeństwem.

a pogoda szkoda gadać- no ale trzeba iść do sklepu coś na obiad wymyśleć.

Witam!
Agusia,to straszne co Ci sie przytrafia...:shocked2:. Az trudno w to uwierzyc biedactwo:hmm:.No,nawet dyrektorka dzwoniła,szok:shocked2:.
Zdrówka:tak:.
Rosmerta,lata tak uciekaja:tak:.Ja znam Jacka 14 lat,a wydaje mi sie ,ze cały czas jestem "17-stką" ...:sorry:.Udanego wieczorka:-):tak:.
U mnie zaraz obiadek bedzie,ide nakładac .Pa!:tak:

Agusia super, że czujesz się już lepiej:-)
Współczuję problemów zdrowotnych (ogólnie), z taką historią chorób mogłabyś spokojnie wydać encyklopedię zdrowia:tak: Zdrówka życzę!

Rosmerta fajny wieczór Wam się szykuje. Zazdroszczę..:sorry:

Na wieczór mam zapowiedzianych gości i kompletnie mi nie pasuje ze względu na Gosię. Za bardzo wyboru nie mam niestety, muszę tylko jakieś ciacho kupić po drodze;-)

Hej:-)
W Irlandii leje, wieje... masakra:dry: Nawet nie mam jak się z domu ruszyć:sorry:

a my dziś idziemy na odnowienie przsięgi małżeńskiej- w naszym kościele są teraz przez cały tydzień misje.
Karola nam takie odnowienie przysięgi małżeńskiej trafiło się w Polsce podczas chrztu Olivera:tak:

Rosmerta 10 lat:shocked2: Ten czas biegnie jak szalony. My w tym roku już 5 lat jak się znamy, niedługo 6 będzie... jak my ze sobą to wytrzymaliśmy:-p;-)

Agusia to normalne, że wszyscy się martwią;-) Dobrze, że już lepiej, dużo zdrówka:tak:

Tyciu u Ciebie już obiad:szok: Ja dopiero będę się za niego brała, bo u nas tak o 15-16 jest;-) Teraz to dzieciaki dostaną jakieś owoce i przekąskę, bo dopiero 11:40 u nas:-p

Mam nadzieję, że Gosia i Hubek wyjdą z tego szybko i będą zdrowe:tak:

Lepszego samopoczucia dla tych w nie najlepszym nastroju i ogólnie miłego dnia dla wszystkich:biggrin2:

Ja znam Jacka 14 lat,a wydaje mi sie ,ze cały czas jestem "17-stką" ...:sorry:.
i tak dalej Tycia ;-):tak:ważne na ile się lat czujesz i że jest super między wami :-):tak:
a my dziś wybywamy z mężem wieczorkiem na kolacje i do kina :-) jutro stuknie nam 10 lat jak sie poznaliśmy:tak::-) nie wiem nawet kiedy to zleciało:rofl2:
Rosmerta to miłego wieczoru ;-):tak:

hej
od rana telefony ...nawet dyrektorka szkoły (wdzięczna ze nie puściłam dziecka do szkoły:shocked2::shocked2:;-)...teraz wychowawczyni ....ciągle wiszę na telefonie dzis )
Czuje się dużo lepiej...rosmerta dziekuje bardzo za telefon ..anioł nie człowiekz Ciebie:tak::-)

Fajnie Agusia że czujesz się lepiej :tak: a że tak dzwonili do Ciebie ze szkoły :szok:

reklama
Do góry