reklama
Patch
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
oL ja mam tak jak Ty, wszędzie z leżaczkiem:-) Staś jest bardzo grzecznym dzieckiem. Mogę siedzieć przed kompem, on obok mnie, nauczyłam się go karmić i czytać, karmić i pisać:-) Czytam mu bajki- on to bardzo lubi. Uśmiechamy się do siebie...:-)
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
a moja Milenka nie chce byc nigdzie indziej tylko na moich rekach, ufff. czasami tylko uda mi sie ja polozyc w domu do wozka ale to i tak wystarcza tylko na jakies pol godzinki.
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
karolina77 nie martw się,to się zmieni i w końcu mała pokapuje,że świat można obserwować nie tylko z ramion mamy.
U nas też dopiero od niedawna spokojne leżenie na leżaczku.Niektóre dzieci potrzebują ciągle czuć mamę,szczególnie te z CC(jak u nas)siłą wyrwane z brzucha,ciągle mają zaburzone poczucie bezpieczeństwa i czasem częśćiej czhcą być noszone.a nieszczędze małemu moich ramion,bo wiem,ze to dla niego przedłużenie bycia w brzuszku.
U nas też dopiero od niedawna spokojne leżenie na leżaczku.Niektóre dzieci potrzebują ciągle czuć mamę,szczególnie te z CC(jak u nas)siłą wyrwane z brzucha,ciągle mają zaburzone poczucie bezpieczeństwa i czasem częśćiej czhcą być noszone.a nieszczędze małemu moich ramion,bo wiem,ze to dla niego przedłużenie bycia w brzuszku.
agusia9915
Matka wariatka
A mi sie nic nie chce, mój syn ma jutro 6 urodziny a ja ma taki syf w chałupie Przyjedzie inspekcja (tesciowa)wiec musze posprzatac.siettttttt
reklama
agusia9915
Matka wariatka
moze ktoras sie orientuje co to moze byc
bankomat nie chce mi wypłacic kasy a na koncie kasa jest
tzn dał mi dzis 3razy po 50 i raz po 20 zł i nic wiecej...(tak wiec brak kasy w bankomacie to nie jest)
próbowalismy juz z innego bankomatu i nawet z innego banku bankomatu i nic z tego.Karta nie jest z zewnatrz uszkodzona ma 3 miechy.Ostania karta zrobila nam to samo przed Bozym Narodzeniem ale zwaliłam na to ze traciła waznosc.
dodam ze limit dzienny mam ...ale bardzo duzy a ja chciałam tylko 300zł wiec to nie to..
musze miec jutro kase bo zmówiłam torta a w cukierni karta nie zaplace
bankomat nie chce mi wypłacic kasy a na koncie kasa jest
tzn dał mi dzis 3razy po 50 i raz po 20 zł i nic wiecej...(tak wiec brak kasy w bankomacie to nie jest)
próbowalismy juz z innego bankomatu i nawet z innego banku bankomatu i nic z tego.Karta nie jest z zewnatrz uszkodzona ma 3 miechy.Ostania karta zrobila nam to samo przed Bozym Narodzeniem ale zwaliłam na to ze traciła waznosc.
dodam ze limit dzienny mam ...ale bardzo duzy a ja chciałam tylko 300zł wiec to nie to..
musze miec jutro kase bo zmówiłam torta a w cukierni karta nie zaplace