reklama
MOja teściowa na szczęście jest spoko. Do tej pory jak przyszła, to starała się nie wchodzić do kuchni, żeby się nie wtrącać, ale parę dni temu została z małym, jak musiałam wyjść na godzinkę. Wracam, a tu dziecko ululane śpi, naczynia pozmywane, a teściowa prasuje śpioszki . "Bo ty teraz masz urwanie głowy z dzieckiem, to skoro Michaś śpi..." Ona sama miała bardziej "typową" teściową i stara się być dla mnie lepsza
agusia9915
Matka wariatka
O jak mi przykro moja tesciowa nie dojechała
rozchorowała sie biedulka (ma migrene) był tylko tesc ale on przeciwienstwie do niej robi inspecje w ogrodzie to jego konik
i sie zdziwił bo w zeszły weekend posprzatalismy i posadzilismy kwiaty no i dokonczylismy skalniaka w koncu.
a z ta karta to poprostu przekroczyłam limit 5 tys miesiecznie na wypłaty karta
nawet nie wiedziałm ze taki mam , musze to koniecznie zmienic bo jak bedzie potrzebna wieksza gotówka to dupa nie wezme.Musze poprostu wiecej zakupów robic na allegro to limitu miesiecznego nie przekrocze
rozchorowała sie biedulka (ma migrene) był tylko tesc ale on przeciwienstwie do niej robi inspecje w ogrodzie to jego konik
i sie zdziwił bo w zeszły weekend posprzatalismy i posadzilismy kwiaty no i dokonczylismy skalniaka w koncu.
a z ta karta to poprostu przekroczyłam limit 5 tys miesiecznie na wypłaty karta
nawet nie wiedziałm ze taki mam , musze to koniecznie zmienic bo jak bedzie potrzebna wieksza gotówka to dupa nie wezme.Musze poprostu wiecej zakupów robic na allegro to limitu miesiecznego nie przekrocze
Ja zrobilam sobei maxymalne limity na wyplate karta, i to tylko dzienne. Bo juz tez mialam podobna przygode jak Agusia
Teraz troche rzadziej pojawiam sie na forum bo musimy w ekspresowym tempie zaprosic 140 osob na wesele horror
A tesciowa, no coz wstyd mi ze tak mnie czasem zlosci i ze takie rzeczy na nia wypisuje. Stara sie jak moze, wozi mnie z mala na dzialke jak maz jestw pracy, zajmuje sie dzieckiem kiedy tylko o to poprosze i ostatnio jeszcze mi kupila fajna torebke, bo zauwazyla ze nie mam czerwonej do butow!! Poki co moge ja pochwalic
Teraz troche rzadziej pojawiam sie na forum bo musimy w ekspresowym tempie zaprosic 140 osob na wesele horror
A tesciowa, no coz wstyd mi ze tak mnie czasem zlosci i ze takie rzeczy na nia wypisuje. Stara sie jak moze, wozi mnie z mala na dzialke jak maz jestw pracy, zajmuje sie dzieckiem kiedy tylko o to poprosze i ostatnio jeszcze mi kupila fajna torebke, bo zauwazyla ze nie mam czerwonej do butow!! Poki co moge ja pochwalic
agusia9915
Matka wariatka
a tu co taka cisza
reklama
Moja teściowa do tych co robia inspekcje nie należy, więc pod tym kątem na nią nie narzekam. z dzieckiem niby tez zostanie jak ją poprosimy, ale zdarzyło się to narazie tylko raz. Za bardzo się do tego nie garnie.
Jest tylko bardzo upierdliwa z cyklu- "weź sobie to..." , "zrób tamto...", "przykryj ją..." itd. I potrafi jedno zdanie powtórzyc kilka razy- to mnie denerwuje.
Ale nikt nie jest bez wad:-)
Jest tylko bardzo upierdliwa z cyklu- "weź sobie to..." , "zrób tamto...", "przykryj ją..." itd. I potrafi jedno zdanie powtórzyc kilka razy- to mnie denerwuje.
Ale nikt nie jest bez wad:-)