reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

ale jestem zla:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
wlasnie wyladowala mi sie komorka, a nie mam do niej pinu....a ze jest na karte to chyba nic nie moge zrobic....a wniej wszystko co potrzebuje: wszystkie terminy, nr telef, adresy i bla bla bla w niej mam.....sierota ze mnie na maksa..........:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

reklama
susumali jak masz papiery to poszukaj PUK a jak nie to idz do D1 lub D2 zy tam innej firmy i ci zrobia (chyba ) w polsce jak moj tato zapomnial to mu go odblokowali

Nuśka23 to super że tak blisko siebie mieszkamy:happy:ja też się cieszę:-D:-).A ja w Pile mam rodzine ciekawa jestem czy ich znasz?:confused:Może kiedyś jak będziesz miała ochotę to byśmy się spotkali?:tak:Byłoby super:happy::tak:Pozdrawiam.

hi hi, jakby to moja mama powiedziala, znow mam wiecej sczescia i rozumu... maz znalazl pin do komory i teraz juz sobie wbije w glowe i zapamietam na nastepny raz....;-)

Tak sobie was czytam i nie widzę Wiśni!! Co się z nią stało??
jestem jestem dość rzadko ale podczytuję na bieżąco - po prostu laski nie zawsze dadzą mi poodpisywać
cieszę się że wróciłaś i bardzo mi się miło zrobiło że o mnie pamiętasz

susumali pewnie że prawda ;-) za dobrze mi tu z Wami żeby sobie tak po prostu odejść :-)

no i dzieć starszy wstał czas na mnie

reklama
No hej, WISIENKO!! Mam nadzieję, że córeczki nie są bardzo niegrzeczne i że nie dlatego masz tak mało czasu dla siebie...

Do góry