reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
agusia9915: Bardzo dziwna sprawa, pierwszy raz o czymś takim słyszę :confused: Ja bym zadzwoniła na infolinię do banku i zapytała co jest grane.

Ooo!! To SUPER!!! Nie wiedziałam że to forum ma takie możliwości :happy: Od początku mogło być przy Lutówkach, a nie gdzieś na szarym końcu :tak:

agusia,nie zazdroszcze tej inspekcji bo wiem co to znaczy i niestety tez ja bede miala ale w sobote:baffled: :wściekła/y: tylko jeszcze nie wiem jak mam posprzatac skoro moja mala kluseczka mi na to nie pozwala....ostatnio nawet na siusiu musze ja brac do lazienki:dry: nie mowiac juz o czyms innym:szok: :-D
wczoraj musialam isc do mamy i piec u niej ciacha bo sama bym nie dala rady....dzieki bogu sa te nasze kochane rodzicielki:-) i siostry ktore ponosza dziecko;-)

Ja też mam dzisiaj teściów w gościnie, ale nie obawiam się inspekcji, bo teściową mam wyjątkowo w porządku. Na pewno mi nie będzie zaglądac w kąty i wytykac błędów, jak czegoś nie zdążę zrobic. Zresztą od sprzątania mam też innych ludzi, sama nie mam zamiaru sprzątac. Chociaż na mojej głowie jest dziś pranie i składanie ciuchów, na szczęście składam tylko swoje i Oliwki, reszta sklada sobie swoje ciuchy sama.

reklama
Do góry