reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Mnie też ostatnio Zosieńka nie daje posiedzieć na forum, jak karmie to sobie czytam ale z udzielaniem sie jest gorzej, trudno sie pisze jedna ręka a i nie chce małej stukać klawiaturą jak jest przy piersi. Mała robi sobie tylko półgodzinne drzemki więc zdążę tylko włączyć pralkę i zrobić małą kawe.
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Mam dokładnie tak samo jak Wy... Tak to jest jak dzieci rosną, mniej śpią i chcą się coraz więcej bawić z mamą ;-)
Teraz świat dla Mojego Szkraba robi się coraz bardziej ciekawy. Najlepszy punkt widzenia - trzymany przez mamę na rękach w pionie To dopiero frajda jest... i "mamo pokaż mi jeszcze to i to i to..." a czas mija...
Teraz świat dla Mojego Szkraba robi się coraz bardziej ciekawy. Najlepszy punkt widzenia - trzymany przez mamę na rękach w pionie To dopiero frajda jest... i "mamo pokaż mi jeszcze to i to i to..." a czas mija...
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Widać ciekawskie te nasze dzieciaczki,bo mój tez zwiedza świat pionowo,a szczególnie ,gdy jesteśmy u kogoś na gościnie.Musimy się z mężem zmieniac i wędrować z łobuzem.
Wtedy pojawiają się te "ciekawe komentarze" wszystkich "życzliwych",że rozpieszczamy za bardzo naszego malucha.Nie wiem,co się wtrącają,przecież to my go nosimy,a nie te wszystkie "życzliwe ciotki",czy teściowe.
Wtedy pojawiają się te "ciekawe komentarze" wszystkich "życzliwych",że rozpieszczamy za bardzo naszego malucha.Nie wiem,co się wtrącają,przecież to my go nosimy,a nie te wszystkie "życzliwe ciotki",czy teściowe.
reklama
Ja ostatnio mało noszę Oliwkę (wcześniej bardziej się tego domagała). Teraz leży chętniej i bawi się zabaweczkami na leżaczku lub długo obserwuje karuzelkę. Potrafi nawet leżec na łóżku i godzinę bez marudzenia oglądac co się dzieje w pokoju albo oglądac i ssac swoje rączki.
Ja niedawno wróciłam od dentysty, zatruła mi ząb. Jak zwykle po ciążach poleciały mi zęby
Ja niedawno wróciłam od dentysty, zatruła mi ząb. Jak zwykle po ciążach poleciały mi zęby