reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Oliweczka, Madzix, witajcie po urlopie:tak:
I u nas dziś wietrzysko, że hej, byłyśmy tylko w aptece i rano po bułki. Wczoraj coś mnie wzięło na porzątki i umyłam wszystkie okna, a dziś prasowanie firanek, zeby wieczorem A. powiesił.JZrobiłam jeszcze przegląd naszej szafy, od razu luźniej:tak:Jutro ciąg dalszy u dziewczynek w szafkach i szufladach. No i niestety zaczął się i u nas kołowrót szkolny: książki, zeszyty, plecaki .... mam nadzieję, że nie zbankrutuję:-D:sorry2:

Witam wtorkowo!
Wpadłam tylko na chwilę, bo praca w domu czeka...

Gosia zdrówka dla Emilki:tak:
Oliwieczka, madzix witajcie po urlopie:-)
Miłego wieczorku!

Gosia zdróweczka dla Emilki.

no i u nas też cos się kluje to chyba przez te przejścia z samolotu na lotnisko bo tam wiało i dziś w nocy już Szymek dostał katar i tak zaczyna gęgolić.Jednak weekend w Bremen był cudny-tylko takiej chorobowej pamiątki to nie chcemy.

dobranoc.

Witam

Zdrówka dla Emilki i Szymona:tak::-) sio choroby!

tez bym musiała zrobic przegląd szaf, i pomyc okna.... ale jakos mi sie nie chce juz po pracy:sorry2: wystarczy ze prasuje w miarę na bieżąco i pichcę dla mojego głodomorka:-p chociaz teraz mąż w domu to więcej pomoże:tak: wczoraj był na kontroli, wsio ok, ładnie sie goi, zdjete szwy miał, i ponoć najpóźnije za 3 tyg w ogóle zapomni, że miał cos robione:-)

miłego dzionka lasencje!!!

Witam.
Zdrówka dla chorowitków.
U nas od dziś kucie ściany i remont.
:tak:
Więc zaraz spadam do mamy na przedpołudnie,potem mąż do pracy,więc Kuba wraca na drzemkę.A jutro remoncik pełną parą.:tak:

dzięki dziewczyny za życzenia zdrówka :tak:

u nas dziś lepiej czyli w porę zareagowałam i oby się nie pogorszyło :tak: temperatury nie ma odruchów wymiotnych w nocy na szczeście nie miała czyli gardło ją aż tak nie bolało a tego sie najbardziej boje tych wymiotów :sorry2:

ja dzis dzień bez planów jak na razie a jutro na badania i mam nadzieje ze nie zapomnę ...

ja dziś robię ciasteczka tzn. Szymek będzie zaraz zabieram się za ciasto tylko poszukam Waszych przepisó a że tyle piszemy to trudno się do nich dokopać :-D

reklama
Do góry