reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Dobry wieczór:-)

Widzę, że tu ruch dzisiaj, że hoho:dry:;-) Jakiś smętny ten dzisiejszy dzień i nic się nie chciało, dzieciaki marudziły, ale na szczęście już ładnie śpią to mam chwilę:tak:
A ja mam na weekend teściów, łącznie z noclegiem, ależ się cieszę:-p

Miłego wieczoru:-)

Ja dziś połowę dnia przespałam razem z Emilką do kompletu :sorry2:;-)

pewnie będę się teraz w nocy męczyć z zaśnięciem :dry:

Emilka jeszcze nie śpi ale liczę że sie zaraz położy :sorry2:

Witam:-)

a ja się wczoraj zmobilizowałam po postach tych niektórych sprzatających w domu intensywnie i uporzadkowłam jedna szafę i tyle sie miejsca w niej zrobiło ze nie wiem co do niej włozyć;-):-D swieci pustkami:-p a przy okazji znalazłam sukienke i spoddnice co sie miescilam przed ciążą i miła niespodzianka - mieszczę się w nie!!:tak::tak::-):-D więc dzisiaj daję je do krawcowej niech mi je skróci do kolan (bo długoe do kostek sa) i na wakacje jak nowe:-D

Gosia pamietaj o badaniach dziś;-):tak::-)

Miłego dzionka:-)

hehe Rosmerta dzięki ale jadę jutro po pojemniczka zapomniałam kupić ja to mam głowę :baffled::rofl2:
ale jutro to na bank muszę jechać bo wyników do wizyty u ginekologa nie będe mieć :sorry2:

no i fajne że ciuszki pasują :-D:-D:-D:tak:

Czesc Babki:-)

Dzionek zapowiada sie przepiekny, tylko ze jakos chumorek nie taki......nic mi sie ostatnio nie chce......jakies chorubsko mnie bieze, lamie w kosciach i boli gardlo, a do tego w pracy zimno jak cholerka..........
W domu dziwny nastroj, jakos sie z K. dogadac nie moge.....a najbardziej chodzi o .....a raczej brak<pewnie wiecie o co moze chodzic facetom>:-(
tylko, ze jakos nie mam checi.....

Rosmerta super ze miescisz sie w ciuszki z przed ciazy......wszystkie chudniecie a mi niemilosiernie tylek rosnie:szok::-D

Gosiu spij sobie kochana ile tylko chcesz......potrzebujesz snu i masz do tego wielkie prawo:-Dnie przejmuj sie...hihi......tym bardziej ze ostatnio sie pewnie nie wyspalas za bardzo jak Emilke cos lapalo:sorry2:
Tak wogole to fajnie ze minelo....

Milego dnia

Witam
pieknie dzień sie zapowiada wiec zmykam z maluchami na 2 dni nad jeziorko wiec teraz pokaze sie w weekend pewnie
Gosia mam nadzieje ze dzisiaj juz wogole nie ma śladu po chorobie
Karola i jak ciastka sie udały
agusia trzyma kcviuki za dzisiejszy dzień i mamuśka sie nie denerwuj Sarcia napewno bedzioe sie dobrze bawic w przedszkolu
nuśka u nas podobny problem zero chęci:-(

Witam
Sarcia juz pakuje swoj plecak do przedszkola:-D i pyta kiedy idziemy:sorry2:

hehe Rosmerta dzięki ale jadę jutro po pojemniczka zapomniałam kupić ja to mam głowę :baffled::rofl2:
ale jutro to na bank muszę jechać bo wyników do wizyty u ginekologa nie będe mieć :sorry2:

no i fajne że ciuszki pasują :-D:-D:-D:tak:
ciotka tylko jak cie gardło boli to wiesz ,ze wyniki wyjda nie takie ;-) tak dla przypomnienia ..mi sie przypomniało jak mnie gardło bolało i wyszły leukocyty max i panika :zawstydzona/y::rofl2:

Dzieńdoberek ;-)
ja też dzisiaj jakaś połamana się obudziłam, i niewyspana na maxa, bo dzisiaj Milenka w nocy dość często wędrowała po domu :baffled:
Agusia a co Ty tam Sarci na 2 godziny pakujesz? :-D
Rosmerta jeszcze raz gratki, najbardziej chyba właśnie do odchudzania mobilizuje to, że w końcu możemy się wbić w swoje dawne lubiane ciuszki :tak:
madzia24 miłego wypoczynku :tak:

reklama
Do góry