reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam słonecznie:-)

witam wszystkie urlopowiczki:-) a ja ciagle przed urloopem... no nic to, moze jakos sie do niego doczołgam...:sorry2:

Oliwieczka i jak w pracy:confused: odrazu człowiekowi lepiej jak troche do ludzi wyjdzie co:confused:;-):tak::-)

w pracy zapieoprz standardowy, więc nie jest źle:-p popołudniu mąż ma zdejmowane szwy i kontrole tego kolana, ale śmiga juz całkiem całkiem, no i bez kul:tak::-) do wesela(urlopu;-)) się zagoi:-D

miłego dzionka wszytskim

reklama
Witam :-)

u nas była burza zaraz przyjemniej na dworze :tak:

za to Emilka nagle dostała gorączki :baffled: wiec budzenie się wiercenie i spanie u nas bo mówiła że rzygać jej się chce :sorry2: cały czas 38 teraz 37,5 nic jej nie dałam bo nic nie chciała ale muszę się w coś zaopatrzyć bo paracetamolu truskawkowego nie tnie za nic w świecie .....a jeszcze wczoraj się w jeziorze kąpała :baffled: wieczorem to wariacje odstawiała wiec nic tego nie zapowiadało :dry:

Witam :-)
Ale u nas chłodny wiatr :szok: Wyszłam z psem w krótkim rękawku i tak przemarzłam, że aż cała się trzęsę. Na zakupy będzie trzeba coś z długim rękawem założyć.

Gosiu, zdrówka dla Emilki.

Dzień dobry:-)

Oliwieczka witaj z powrotem:-) Jejku jak ja Ci zazdroszczę tego wyjścia z domu na dłużej:sorry2: To się tak mówi, że w domu z dziećmi się tyle nie narobisz co w pracy, ale to nie prawda:no:;-) Oczywiście pewnie zależy jaka praca:sorry2: Ale większość mam, które wróciły do pracy, nie marzy o ponownym zostaniu w domu na dłużej:rofl2:
Tak czasem myślę, kiedy ja pójdę... Ech cały czas Chłopaki tylko ze mną, bo nie ma z kim ich zostawić:sorry2: Chyba że do PL wrócę to moja mama ich weźmie w obroty ze szczęścia, że w końcu będzie ich mogła mieć przy sobie:-D

Kasiu Ty też masz chwilę wytchnienia, bo Paulina chętnie w wolniejszej chwili zaopiekuje się młodszą siostrą;-) Family Park rewelacyjny, więc nie dziwię się, że Oli lubi tam przebywać:tak:

Rosmerta na pocieszenie powiem, że jak już wszyscy będą po urlopach i będą marzyć o wolnym, to Ty będziesz mogła się cieszyć swoją wyczekiwaną Grecją:tak: Dobrze, że Twój mąż już czuje się dużo lepiej i że wraca do formy:-)

Gosiu zdrówka dla Emilki:tak: Ech te paskudne choróbska, biorą się nie wiadomo skąd:baffled:

A u nas się przejaśnia, więc może się gdzieś wybierzemy jak Najmłodszy wstanie;-)

Miłego dnia:-) A pracującym lekkiego dnia;-)

Helol:-)

my dzis po nocy z ''przerwa'' - Milena obudzila sie okolo 3ciej wyspana i gotowa do zabawy. No i tak niespala do okolo 5tej. :baffled::baffled: Pozniej jeszcze zasnela i spala do 9tej, a ja razem z nia. I mimo takiej nocy czuje sie wyspana:blink:

Rosmerta, jak Ty bedziesz wyjezdzac na urlop to wiekszosc z nas bedzie tylko o urlopie marzyc.:tak:
Madzix, Oliweczka - witajcie po urlopach.:-)
Oliweczka, to dobrze ze jestes zadowolona z pracy.Powodzenia nadal.:happy:

Udanego dnia wszystkim

Ja tez marze juz tylko o pracy:tak:Nawet urlop , mimo, ze naprawde swietny , jakos mnie nie cieszył:-(Mam strasznego doła bo szukam i nie moge nic znalezc, a jedyna moja próba podjęcia zatrudnienia nie wypaliła z mojej winy-zamiast pracowac siedziałam z chorą Marta w szpitalu, ale wtedy nie mogłam inaczej.:-(

reklama
Kasiad Wolfia dzięki :tak:

chyba gardło ma Emilka zawalone choć mówi że nie ale widzę jak przełyka ślinę jak będzie gorzej to zmykamy do lekarza:tak:

Do góry