reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Książki w szkole w końcu spisałam bo czas kupić...;-):rofl2:,obiad zrobiony ,sprzątnięte,poprane i chyba wezmę się za mycie okien :sorry2::blink:...może firanki tez się załapią:rofl2:

reklama
A ja dziś miałam poranek u sąsiadki z jej synkiem,potem zakupki,mecz "w nogę":-D z moim synkiem na podwórku.Teraz spi,a ja gotuje obiad.;-)

A u nas rano wielki płacz jak Milenka się dowiedziała, że mamusi skończyły się wakacje :-( Wyciągała rączki do mnie i wielki lament..... i nie chciała się nawet z babcią przywitać jak ta przyszła :no: Znowu jej powiedziała, że jest płaska i zimna :nerd: Najgorsze, że moja matka twierdzi, że to ja Milenkę takiego tekstu nauczyłam, bo sama by przecież na niego nie wpadła :baffled::baffled::baffled:

Agusia ale szalejesz kobitko;-):-)

Biedna Milenka:-( tak miała fajnie z mamą,a tu znowu babcia.... ale coz, takie zycie. Mój Hubek tez mnie dzisiaj do pracy puscic nie chciał, histerię zrobił, że on babci nie chce, że mamusia nie ma iść do pracy, ale w koncu dało sie go przekonać, no bo u nas inne stosunki z babcia...

witam po urlopowo:-)

urlop sie udal choc wymarzonych wczasów nie mielismy, zrobilismy sobie tylko objazdowe wycieszki a od dzis zaczełam prace:tak: teraz gotuje juz obiad na jutro bo na razie chodze na 9.oo-16.30 ale nawet nie estem zmeczna, chyba wiecej nalatam sie w domu :tak:

zaległosci juz nie nadrobie wybaczcie
ale wracam juz do was na biezoąco :) przynajmiej mam taki zamaiar zobaczymy jak mi czas pozwoli.

Witaj Oliwieczka po urlopie :-)

Ja dziś po południu miałam wolne od dziecia, Paulina pojechała z Oliwką do Family Parku, Tomek dopiero po nie zaraz jedzie.

Witam.
Oliwieczka witaj.:tak:
Agusia ale miałaś energii,daj troszkę,bo mam lenia na prace w domu.
Kasiad super z tym Family Parkiem,Oli chyba lubi tam chodzić,co?
Joasiek i jak przeżyłyście z Milenką powrót do opieki babci?

A ja mam lenia.nic mi sie nie chce.Mąż zaczyna dzis remont,narazie coś tam majstruje przy kablach:baffled:

reklama
Do góry