reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Joasiek z tego co wiem to napewno fartuszki musza byc i kapciuszki, i ręczniczki do rączek,:tak:w niektórych przedszkolach jak jest lezakowanie czy spanie to jeszcze posciel trzeba kupić plus pizamke chyba, no ale muisz sie dowiedzieć, a nie mozesz zadzwonić do nich tam, albo zajrzec po drodze i się dopytac:confused:

reklama
ja wiem od mam co Hubek z ich dziecmi chodzi na te zajęcia do akademii, że dwie musiały pościel kupić:tak::sorry2: inne nie, bo przedszkole samo zapewni, ale to zalezy od przedszkola wiec trzeba pytać, pewnie jak nie maja odpowiedniego zaplecza do prania to wtedy samemu sie nosi

Na 100% wiem, że w naszym przedszkolu nie ma leżakowania, więc nie trzeba piżamek ani pościeli :no: I dobrze, bo Milenka miałaby problem, przecież ona od dawna nie śpi już w dzień.
Właśnie myślałam o fartuszku czy potrzebny.... w takim razie już dzisiaj go zamówię na Allegro :tak:

Witam

no u mnie chrześniak na pewno ma bamboszki w przedszkolu , coś wygodnego na przebranie do biegania żeby się no w jeansach cały dzień nie siedział, pewnie dla mniejszych musi być i coś na przebranie , piżamka , fartuszek :tak:
o pościeli kiedyś też słyszałam ale wiem że u siorki mają swoje wiec wszystko pewnie zależy od przedszkola :tak:

Tycia fajnie że chociaż jeszcze na 3 dni jedziecie :tak:
Agusia współczuję serenady w wykonaniu dziecka :zawstydzona/y:

wszystko co dziewczyny wymieniły + albo kaska na chusteczki higieniczne albo paczka ze soba raz na jakis czas,pasta i szczoteczka (podpisana),albo składka na przybory albo musisz kupic kredki ,blok ,wycinanki,farby (u nas najczescie robilismy składki na semestr)

dzieci nie spiace nie musza spac ale sjesta po obiedzie tzn wyciszenie wystepowały...i takie dzieci tez musiały miec u nas posciel(podpisana) i stroj do lezakowania ..a i zapomniałam o woreczku na (majtusie,koszulke spodnie ktore zostaja w szatni wrazie wpadki)

Witam:-):-)

ja jak zwykle po weekendzie mam mase roboty w domu.:baffled: I zamiast byc wypoczeta , to ja odwrotnie:dry:
Joasiek, ja nie mam pojecia co jest potrzebne do przedszkola.Pewnie kazde przedszkole ma swoje wymagania.
Agusia, wspolczuje serenady. Znam ten bol:blink:
Rosmerta, udany weekend mieliscie:-)
A ja juz tak jestem przyzwyczajona do tutejszej pogody, ze ciezko jest mi sobie wyobrazic ze w PL jest tak goraco. No i teraz musze zrobic mnostwo ''letnich zakupow'' (a tak mi sie nie chce)

reklama
Cześć:-)
Wyspana, ale z mega opóźnieniem:-p Pospałam z dzieciakami do 9:30, już nie pamiętam kiedy tak było:rofl2: Chyba jak byłam sama z Victorem to się tak zdarzyło kilka razy:sorry2:

ja jak zwykle po weekendzie mam mase roboty w domu.:baffled: I zamiast byc wypoczeta , to ja odwrotnie:dry:
U mnie dokładnie to samo:dry: Idę się wziąć za robotę, bo Oli zasnął, a pranie się właśnie wyłączyło:baffled:

Do usłyszenia;-) Miłego dnia:-)

Do góry