reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam:-)

i tak juz drugi dzien nie mam czasu z Wami ''pogadac'' - Milena ciagle tylko ''mamo, mamo'':baffled::crazy:. Potrzebuje luzuuuuuuuuu

reklama
Joasiek rany :szok: to jakis koszmar na zywca!?

Boze biedulko ale musiałas się nacierpieć :-(
widocznie poprzedni dentysta zle wyczyscił zęba
dobrze ze jest juz dobrze, ale bardzo wspolczuje tego bolu bo tez wiem co to znaczy boj zęba , albo ropne zapalenie :-(

Joasiek rany :szok: to jakis koszmar na zywca!?

Boze biedulko ale musiałas się nacierpieć :-(
widocznie poprzedni dentysta zle wyczyscił zęba
dobrze ze jest juz dobrze, ale bardzo wspolczuje tego bolu bo tez wiem co to znaczy boj zęba , albo ropne zapalenie :-(

Witam

Joasiek współczuję :szok::szok::szok:

Irtasia gratki :-):-):-)

Miśka zazdroszczę tych wakacji !!!;-);-);-)

Wolfia
zacznę zacznę :tak: pewnie mi dziś lekarz powie że mam brać te witaminki bo już w końcu powinnam zacząć brać ....choć zobaczymy co powie ;-):tak:

Joasiek, współczuję:-(

Karolina-u mnie to tez bardzo czeste wiem o czym mowisz. U Marty nieodstepowanie mnie na krok, odkąd poszła do złobka jeszcze sie nasiliło i naprawde nic nie moge przy niej zrobic, dlatego teraz, gdy wyjechała maksymalnie wykorzystuje kazdą chwilę.:tak:

Hej dziewczyny!
Wpadam na chwilę,bo mało czasu przed wyjazdem.Dodatkowo jeszcze praca co dzien:sorry:.
Asiu,strasznie Ci współczuje tego co przeszłas.W zeszłym roku przeszłam oczyszczanie kanałów jednego zeba pod zniezuleniem.Mimo tego bolało,ale trwało na szęście kilka minut:baffled:.
W sobotę rano wyjeżdzamy,a jeszcze jutro Bartus ma 11 urodziny:-):tak:.Normalnie czuje sie staro,bo bedę miała w domu nastolatka:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D.Zamówiłam mały torcik,bo musimy go jeszcze jutro zjesc:tak:.
Bedziemy mieli chyba laptopa,to zapewne sie odezwe z Krynicy.Chyba,ze nie rozpracujemy sposobu połączenia z internetem:sorry:;-):-D.

cześć kochane ja na chwilke.
gratuluję prawka Irtasiu
Joasiu u lala ałć

a to już czas na ogórki?????o matko

a co do darow lasu hmmmefekt małego miasta. co chwilę ktoś coś doniesie i tak jest jak skupy blisko. ale te kurki oddam mamie a sobie kupię w poniedziałek nowe. nie wiem na ile to prawda ale w gdańsku kilko kurek jest po 25zł a u mnie po 8zła jakogu po 4,5zł za kilo.

Ja dziś cały dzień prawie spędziłam z Oliwką u mojej przyjaciółki, żeby Tomek mógł spokojnie remont robić. Wróciłam zrelaksowana, choć miałyśmy na głowie trójkę dzieci, za to wygadałyśmy się za wszystkie czasy.

Joasiek, rety, bardzo Ci współczuję. Ja też z tych co wolą rodzić, niż przeżywać ból zęba, zwłaszcza taki dłuższy i tak silny, że prawie po ścianach się chodzi :baffled: Niedawno też mnie bolał ząb leczony kanałowo, ale poszłam biegiem do dentysty i odrazu mi go usunęła, bo na zdjęciu widać było, że już zakażenie do korzenia idzie. Poczekałabym trochę, to pewnie zafundowałabym sobie takie przeżycia, jakie Ty miałaś :confused2:

WolfiA, współczuję rozgardiaszu związanego z przeprowadzką, ale za to jak się już przeprowadzisz to będę Ci zazdrościła takiego pięknego mieszkanka :sorry:

jutro Bartus ma 11 urodziny:-):tak:.Normalnie czuje sie staro,bo bedę miała w domu nastolatka:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D
Najlepszego dla Bartusia :tak:
A jak się Tyciu czujesz staro, to pomyśl sobie o koleżance z BB - Damian ma ostatnie naste urodziny, leci mu właśnie 20-ty rok :szok:
Moi rodzice już mi gadają, żebym na posagi zaczęła zbierać, bo jak mi starsi zaczną rodziny zakładać jeden po drugim, to się nie wypłacę :eek:

Ostatnia edycja:
reklama
:eek:U Kasiu:sorry:;-).
Na szczęście młodzi ludzie coraz pózniej zakładają rodziny;-).
Nie mówiłam Wam,ale Konrad znowu wydłubał pare klawiszy.Nie było mnie 5 minut w domu(podwoziłam Jacka) i dzieciaki go znowu nie dopilnowały:baffled::zawstydzona/y:....Dlatego robie teraz straszne literówki.Przepraszam:sorry:.

Do góry