reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

cześć kochane czytam was ale jakoś nie mam sił nic pisać.może to ta pogoda albo dary lasu wczoraj kupiłam 12kg kurek i 10kg jagód i dziś to robiłam jeszcze jagody mi został może kilo do wyczyszczenia.
jakoś nic mi się nie chce.

reklama
Witam:-)
Prawko w rece juz mam numery takie wywinelam ze moj instruktor potem pekal ze smiechu i zdziwiony ze je dostalam:rofl2:
Na parkingu zdechlo mi auto 5 razy jak gosciu ryknol "Ej Frau Anger stan" to mi rece opadly i chyba zle wygladalam bo moj instruktor otworzyl okna a egzaminator kazal gleboko oddychac to chyba blada musialam byc:-D a rece i nogi tak mi sie trzesly ze normalnie nieumialam jechac:rofl2: dalej poszlo OK ale na koniec musialam ustapic pierwszenstwo no i tez tak zrobilam ale chcialam ruszyc i auto mi zdechlo i wykulalam sie na srodek skrzyzowania i nieumialam z nerwow auta odpalic:sorry: ale na koniec mi powiedzial ze czesto jechalam bez kierunkowskazow i auto mi gaslo ale da mi te prawko za to ze patrzylam na znaki i w lusterka oraz na rowerzystow.:-). Dzis przejechalam swoim autem 100 km i na drodze szybkiego ruchu zgubilam tylni zderzak:-D i maz musial po niego jechac:rofl2: a wszystko przez jego glupote bo w sobote mi montowal takie czujniki na parkowanie i zle przymocowal zderzak .

No a dzieci jednak nie puszczam do polski bo mam stracha :sorry:

DZIEKI ZA KCIUKASY:-)

Irtasia, super:tak:Co prawda cała rodzina moja:laugh2: pęka ze śmiechu z tego jak sobie radziłaś, ale w końcu najważniejsze, że zdałaś:tak::-)zazdroszczę, chyba nie będę się szczypać i po powrrocie odnowię moje :tak:tet a te z autem;-)Pomyśle o tym kiedyś, no może szybciej:-D

cześć kochane czytam was ale jakoś nie mam sił nic pisać.może to ta pogoda albo dary lasu wczoraj kupiłam 12kg kurek i 10kg jagód i dziś to robiłam jeszcze jagody mi został może kilo do wyczyszczenia.
jakoś nic mi się nie chce.
Boże Karola, siłaczka z Ciebie czy co, nie znałam Cię z tej strony;-)
Wolfia, 22 lata, kiedy to było, chciałabym, mieć tyle:tak:Ale powiem Ci, ze jak na 22 -latkę bardzo mądra i ułożona z Ciebie dziewczyna:tak:;-)

Zapomnialam napisac ze przyrabalam w male drzewko jak parkowalam przed sklepem bo bylam pewna ze mi zapipczy a tu tylko delikatne DUP wyszlam zobaczyc czy auto cale a tu patrze a zdezaka nie ma :-D i wtedy dopiero dzwonilam po meza ze ma szukac na drodze szybkiego ruchu bo tam cos mi stukalo przez chwile:rofl2::-):zawstydzona/y::-)

Irtasiu zuch Frau Anger z Ciebie;-):tak: Komedie pewnie można było z tego Twojego egzaminu nakręcić:-D Najważniejsze, że masz to za sobą:tak: Gratuluję:-)

Karola ale mi smaka narobiłaś:sorry: Chętnie bym Ci pomogła w zamian za odrobinę tych zdobyczy;-)

Miśka hotel zapowiada się rewelacyjnie:tak: Ach wypoczywajcie sobie:-) Może i nam się kiedyś uda tam pojechać:sorry:

Wolfia wiek tu nie ma nic do rzeczy uwazam, mozna miec po22 lata jak wy i poukładane zycie albo 34 jak mój starszy brat i ciagle zyc po studencku (mieszka w Szkocji by the way;-)) uwazam, ze wy jestescie bardziej dojrzali niz on i małzonka jego:tak: wyobrazam sobie, jak trudne to sa decyzje dla was, ale i tak swietnie dajecie sobie radę:tak: szczerze podziwiam:tak::-) i słuszna decyzje podjeliście, żeby byc tam razem, bo nie te pieniadze sa najwazniejsze, ale to że jestescie razem, tworzycie wspaniała rodzine i dzieci moga miec kontakt z obojgiem rodziców:tak: a dom... macie dopiero 22 lata, wszytsko jeszcze przed wami:tak::-) ale te wsytskie obostrzenia kredytowe itp jest wkurzjące jednak, ale wszedzie tak jest, w Pl wcale nie byłoby wam łatwiej dostac kredyt pewnie

Wolfia, 22 lata, kiedy to było, chciałabym, mieć tyle:tak:Ale powiem Ci, ze jak na 22 -latkę bardzo mądra i ułożona z Ciebie dziewczyna:tak:;-)

Dzięki Dziewczyny:zawstydzona/y: Czasem mam wrażenie, że jednak mnie to wszystko przerasta i wcale nie wierzę w to co robię:sorry: A nie jest chyba aż tak źle jak widać;-)

Dobranoc:-)

Ostatnia edycja:
Witam

IRTASIA GRATULACJE!!!:-) no dałaś radę dziewczyno:-D:-D:-D ale grunt że prawko masz i teraz luuuzik;-):-D a u was wydaja prawko w dniu zdanego egzaminu:confused: bo w PL to trzeba czekać pewnie z 2 tygodnie na wydanie prawka i wtedy mimo zdanego egzaminu nie mozna prowadzic samochodu bo nie masz w ręce dokumentu. A jak jest u was tam??

Karola:szok::szok: no to faktycznie miałas kupe roboty, taka ilośc do przerobienia:szok: ale podziwiam, podziwiam:tak::-)

Wolfia no nie jest tak źle;-) uwierz w siebie, naprawdę swietnie dajesz sobie radę:tak::tak::-)

Miśka hotel wyglada wspaniale:tak::-) i te baseny, zjeżdżalnie, raj dla twojej Madzi:tak::tak: i super, ze Wiki już prawie zdrowa:tak: udanych wakacji, wypoczywajcie sobie:-)

u nas dzis ma byc upalnie, ponad 32 stopnie nawet:szok: dobrze, ze w pracy klima:-)

miłego dnia wszystkim,

reklama
hejka
irtasia gratulacje :tak: wesoly dzionewk miałaś ale grunt ze prawko w kieszeni:tak:
Miśka hotel piękny mi sie marzy wycieczka do Turcji może kiedyś ech...
Karola szalejesz w tej kuchni jeszcze w takie upalne dni podziwiam mi nic się nie chce:sorry:

Do góry