reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Irtasiu, doczytałam właśnie, że należą Ci się gratulacje :tak::-)
I nieźle się uśmiałam z Twoich przygód samochodowych :-D

Tycia :szok: nic, tylko na informatyka małego Wam przyjdzie kształcić ;-) Ale skubaniec się uparł na tego laptopa. Wiesz co, Ty lepiej chowaj tego laptopa głęboko do szafy, jak Kondzio będzie zostawał sam ze starszym rodzeństwem :eek:

reklama
Witam:-)

Tycia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA BARTKA!!!! Ty nie masz sie co martwic kochana, ze sie starzejesz, tylko powinnaś byc dumna:tak::-)

Karola ale u was ceny:szok::szok: u nas kg kurek średnio po 24zł, a jagody tak po 12zł:baffled:

Gosia i jak wyniki??

miłego dzionka wszystkim zyczę:-)

Witam ;-)

ale u nas masakra wczoraj była jak wracałam od ginekologa :szok: burza ulewa i ulice zalane to co ludzie robili na ulicach to gorzej niż stado goryli :wściekła/y: skręciliśmy w jedną ulice i zalana była było ponad progi auta wiec ludzie cofali na ulicy jednokierunkowej pod prąd :wściekła/y:jakaś baba stanęła pod prąd przed nami my ani do tyłu ani do przody nie mogliśmy jechać a ona jak taka ....:wściekła/y: stała i się pchała na nas :wściekła/y: mój już na nią z pyskiem ja cała zestresowana żeby nas nikt nie zmasakrował :zawstydzona/y: jak się udało cofnąć to na trawę pod wielki próg i na drugą stronę ulicy z powrotem jechaliśmy ale progi takie wysokie że dwoma kołami wjechaliśmy i się auto ślizgało już myślałam że tak zostaniemy :szok: ale jakoś mój wjechał tylko coś puknęło pod autem ale nic się nie stało :sorry: i jakoś prawie po 2 godzinach dotarliśmy do domu :sorry:

a do pracy na razie więcej nie idę miałam dziś iść na 3 godziny ale mi się nie opłaca :no:bo więcej na dojazd stracę niż zarobię;-) muszę jechać po kasę i zawieść do pracy im zwolnienie dzisiaj :tak:ale mi sie nie chce :baffled:

Rosmerta wynikami mam sie nie przejmować są bardzo dobre jak na ciąże :tak:;-)ale się cieszę bo już sobie wymyślałam :zawstydzona/y:

maluszek miał prawie 11cm (10,8cm):-):tak:i wszystko ok :tak:

Tycia wszystkiego najlepszego dla Bartka !!!

Dzieńdoberek :sorry:
Gosiu bardzo się cieszę że wyniki dobre i fasolka ładnie i zdrowo rośnie :-D:-D:-D
Tycia wszystkiego najlepszego dla Bartusia! A przed Konradkiem faktycznie lepiej laptopa chować :no:

A ja dalej z bólem i na Ketonalu, ciekawe kiedy się to skończy. Czuję się już nieźle zmasakrowana przez tego zęba, boli mnie cała szczęka i głowa, czy wezmę tabletkę czy nie. Jak nie wezmę to ból staje się nie do zniesienia, więc chodzę ciągle jak naćpana :baffled: A do tego spuchło mi podniebienie przy zebach u góry i ciężko mi się je cokolwiek. Echhh.... niech ten koszmar się już skończy bo jestem tym już naprawdę wymęczona :baffled:

witam
Joasiek bidulo ty to sie wymęczysz :-(żeby ten cholerny ząb szybko przestal boleć
Gosiu fajnie że wyniki ok a maluszek juz spory jeszcze pół roku i będziesz tuliła w ramiona okruszka:tak:ciekawe czy chłopczyk czy dziewczynka chcecie znać płeć?

nie wiem na ile to prawda ale w gdańsku kilko kurek jest po 25zł a u mnie po 8zła jakogu po 4,5zł za kilo.
dokładnie w środe zwróciłam uwagę i kurki były po 30 zł/kg :szok:
Tycia złóż życzenia uodzinowe Bartkowi od nas:tak:

Witajcie :-)
Tycia najlepsze życzenia dla Bartusia:tak:
A moim zdaniem dziewczyny(Kasiad i Tycia) to powinnyscie sie cieszyć, ze takie młode laski jesteście a macie juz takie duze dzieci.:tak::tak:

Gosia , ciesze sie ze maluszek zdrowo rosnie i ze masz dobre wyniki:tak:

A u mnie dupa:-(Moje dziecko dzisiaj wraca znad morza. Jest chora , płacze ze chce do mamusi:-(A dzisiaj rozmawiałam z nia przez telefon i powiedziała :"kocham cie mamusiu zaraz po sniadanku wracam do ciebie"Az mnie scisnęło w gardle jak mi to mówiła. Dzisiaj rodzice skrócili pobyt o 11 dni i wracaja do domu ze wzgledu na Marte.Cały czas za mna płacze , wychodzi i jej kolejny ząb:-(.Oczywiscie nie zdazyłam napisac pracy a przy Marcie to juz nie mam pojęcia jak to zrobie...:no::baffled:

Madzia z jednej strony bym chciała znać z drugiem mi to obojętne :tak: chociaż jak bym znała bym wiedziała na co się szykować;-)

ale czekamy aż maluszek podrośnie by coś zobaczyć bo ja troszkę :zawstydzona/y:(czytać dużo) mam tłuszczyku i nie bardzo było widać coś przez usg przez brzuszek :zawstydzona/y:

Madzix ojej biedna Martusia na dodatek tęsknoty ząbek dokucza:-(

Ostatnia edycja:
Witam się :-)

Gosia, to nie sprawa tłuszczyku, że lekarz nie potrafił określić płci dziecka, bo sama mam więcej ;-) a było wszystko dobrze widać. To zależy od ułożenia dziecka przede wszystkim, sprzętu USG i od umiejętności lekarza.

Joasiek, leć do lekarza, bo boleć po rwaniu ma prawo, ale nie aż tak, żeby tabletki nie pomagały. Oby zakażenie nie dostało się do okostnej. Dostałaś anybiotyk :confused: Ja właśnie przez tydzień łykałam po rwaniu, kiedy zakażenie mi się dostało do korzenia. Coś chyba Ci stomatolog spitolił :eek: Ja bym zrobiła prześwietlenie i koniecznie pokazała to zdjęcie i miejsce po rwaniu stomatologowi.

Madzix :baffled: kurcze, niedobrze. Będzie Ci ciężko z tą pracą, zwłaszcza, jak Marta jest chora. Ja coś czuję, że jakby Oliwka pojechała z dziadkami, choć normalnie ich uwielbia, byłoby podobnie.

reklama
Gosia super, że wszystko ok i maluszek rośnie zdrowo:tak::-)

Madzix biedna Martusia, pewnie prze ten wyhodzacy ząbek tęsknota jeszcze sie spotęgowała:-( nie ma jak u mamy.... pewnie będzie ci cięzko z pisaniem teraz, ale moze rodzice zostana u was na kilka dni i jakos cie odciążą z opieką nad małą??

własnie wyskoczyłam na szybkie zakupiki i kurki dostałam po 20zł i jagody 7zł za litr:tak::-) tylko nie w sklepie a od takiej pani ze straganikiem co stała i tylko własnie z kurkami i jagodami.

Do góry