Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
witam
Gosia fajnie ze maluszek zdorowo rosnie
Joasiek naprawde wpsolczuje
Gosia fajnie ze maluszek zdorowo rosnie
Joasiek naprawde wpsolczuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam się :-)
Joasiek, leć do lekarza, bo boleć po rwaniu ma prawo, ale nie aż tak, żeby tabletki nie pomagały. Oby zakażenie nie dostało się do okostnej. Dostałaś anybiotyk Ja właśnie przez tydzień łykałam po rwaniu, kiedy zakażenie mi się dostało do korzenia. Coś chyba Ci stomatolog spitolił Ja bym zrobiła prześwietlenie i koniecznie pokazała to zdjęcie i miejsce po rwaniu stomatologowi.
O raju,współczuje bidulko!Dzieńdoberek
A do tego spuchło mi podniebienie przy zebach u góry i ciężko mi się je cokolwiek. Echhh.... niech ten koszmar się już skończy bo jestem tym już naprawdę wymęczona
Myślę,że to tęsknota.Biedna Martusia.Witajcie :-)
A u mnie dupa:-(Moje dziecko dzisiaj wraca znad morza. Jest chora , płacze ze chce do mamusi:-(A dzisiaj rozmawiałam z nia przez telefon i powiedziała :"kocham cie mamusiu zaraz po sniadanku wracam do ciebie"Az mnie scisnęło w gardle jak mi to mówiła. Dzisiaj rodzice skrócili pobyt o 11 dni i wracaja do domu ze wzgledu na Marte.Cały czas za mna płacze , wychodzi i jej kolejny ząb:-(.Oczywiscie nie zdazyłam napisac pracy a przy Marcie to juz nie mam pojęcia jak to zrobie...
Witam się :-)
Gosia, to nie sprawa tłuszczyku, że lekarz nie potrafił określić płci dziecka, bo sama mam więcej ;-) a było wszystko dobrze widać. To zależy od ułożenia dziecka przede wszystkim, sprzętu USG i od umiejętności lekarza.
dlatego czekamy aż dzidziuś podrośnie i będzie lepiej widać bo on nie chciał strzelać na ślepo co do płci i powiedział że jednak troszkę większa wartwa (tłuszczyku) dzieli nas od dzidzusia i obraz jest gorszy może to wina usg tego nie wiem teraz i tak chyba jeszcze dość wcześnie bo z Emilką pamiętam po 20 tygodniu sprawdzaliśmy a ona jak taki uparciuch nic nie chciała pokazaćWitam się :-)
Gosia, to nie sprawa tłuszczyku, że lekarz nie potrafił określić płci dziecka, bo sama mam więcej ;-) a było wszystko dobrze widać. To zależy od ułożenia dziecka przede wszystkim, sprzętu USG i od umiejętności lekarza.
.