reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

A ja się na razie tylko przywitam, bo padam ze zmęczenia ostatnio:sorry2:
Na szczęście Victor zasnął przed chwilą. Teraz jeszcze Oliver mógłby zasnąć i mogłabym wziąć się za obiad na spokojnie.
Z dnia na dzień mam wrażenie, że mam coraz mniej czasu na wszystko:sorry2: Jeszcze pogoda jakaś taka niewyraźna i nic mi się nie chce, a dzieciaki same nie wiedzą czego chcą:baffled:

Miłego dnia.

reklama
Warszawianki- potrzebuję fajne miejsce do odwiedzenia z Szymkiem w Warszawie w piątek.jak będzie pogoda to wiadomo ZOO ukochane zwierzaki małego ale jak będzie lało???????????

jakiś mega plac zabaw dla maluchów itp.

no i może jet ktoś z zamościa bo tam się udajemy na drugi dzień-raz byłam 2 lata temu ale na jedną noc w sumie i nic fajnego dla dzieci nie widzieliśmy.

będę wdzięczna.

pozdrawiam

WolfiA ja mam tylko jedno dziecko a też mam takie odczucia:baffled:

witam
a ja mogłabym ostatnio spac i spac i tak cały dzien chyba podłapuje tego wirusa od Werci ona nadal żyganko:-(
irtasia powodzenia
oliweczka zeby ten syropek pomógł choc jak Patryk miał 2 czy 3 latka tez taki dostawał na apetyt i u nas niestety sie nie sprawdził

no jak pamietam to juz Zosia tez kiedys brała i nie było poprawy, ale zeby nawet sniadania nie ruszyła, dobrze ze chociaz pije.

ale dziewczyny ze mnie zrobiłyście pracusia a ja leń taki że ho ho :-D
Emilka śpi już 2 godzinki wiec mam luzzz a wcześniej spałam z nią wiec nie wiem nawet o której zasnęłyśmy hihi ;-)
prania mnie tyle czeka ze z wrażenia nic dziś nie zrobię a co tam najwyżej :sorry2:

Madziu zdrówka dla was !!!

no jak pamietam to juz Zosia tez kiedys brała i nie było poprawy, ale zeby nawet sniadania nie ruszyła, dobrze ze chociaz pije.
u mnie teraz z Patrykiem pomogła dieta przymusowa niemógl jesc przez tego wirusa jadł tylko bulki z masłem ryz z jablkiem chrupki i banana i popijała woda i tak 5 dni i moje dziecko nagle zapragnelo wszystkiego ciagle głodne i musze powiedziec ze od tygodnie nie poznaje mojego synka on zasypia i budzi sie z mysla o jedzeniu co bedzie jadl ... i naprawde wszystko zjada jestem mega szczesliwa jak znów zrobi sie tak8i niejadek to zrobie znowu mu taka diete;-)normalnie u nas cuda zdziałała
dzięki Gosiu

Warszawianki- potrzebuję fajne miejsce do odwiedzenia z Szymkiem w Warszawie w piątek.jak będzie pogoda to wiadomo ZOO ukochane zwierzaki małego ale jak będzie lało???????????

jakiś mega plac zabaw dla maluchów itp.

no i może jet ktoś z zamościa bo tam się udajemy na drugi dzień-raz byłam 2 lata temu ale na jedną noc w sumie i nic fajnego dla dzieci nie widzieliśmy.

będę wdzięczna.

pozdrawiam

WolfiA ja mam tylko jedno dziecko a też mam takie odczucia:baffled:

Moze to mało oryginalne ale polecam Blue City, jest tam centrum zabaw Inca Play, oceanarium , gokarty, centrum zabawek zdalnie sterowanych, muzeum, kilka fajnych sklepów- mozna zapełnic czas;-)

reklama
rozalka może jakaś tabletka by pomogła?
A ja się jakaś połamana dzisiaj obudziłam i boli mnie gardło :baffled:

Do góry