reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Wisnia mój 5-ciolatek też waży 18 kg taka chudzina z niego ale od pukac od kiedy był na przymusowej diecie z powodu biegunki zaczął ładnie jeść oby tak dalej
wolfa, karolina super ze tak blisko siebie bedziecie mieszkać :tak:
susu oj ja tez sie strasznie lenie i dobrze mi z tym :sorry2:
miśka udanego spotkania z koleżanką:tak:

reklama
Wisnia moj Chris ma 6 lat i ma 116 cm i wazy 17,700 kg:tak::baffled:

Jak nie bede mulic w piatek na jezdzie to w przyszlym tygodniu ide na praktyczny z prawka:tak:

No to fajna nowinka Wolfia:tak::tak:

Susu ne przejmuj sie nie tylko praca człowiek zyje, odpoczynek Ci sie nalezy.

Wisnia milego wyjazdu

Irtasia bede trzymała kciuki, bo to egzamin juz tak?

Ostatnia edycja:
Witam:-)

Wiśnia - udanego wyjazdu:tak:
Wolfia, Karolina - świetna wiadomość:-)
Susu - należy Ci się chwila odpoczynku:tak:
Irtasia - powodzenia! Trzymamy kciukasy:-)

A ja po kolejnym dniu szkolenia:cool2:
W piątek jadę do Głogowa na spotkanie z pierwszym inwestorem i wizję lokalną budowy:-p

Wolfia super że domek znaleźliście :tak:

Irtasia to powodzenia w piątek :tak:i co ciebie tak ostatnio mało co ;-)

Susu leń się leń lenistwo chyba nikomu nie szkodzi ;-)

a ja wysprzątałam cały pokój Emilki wszędzie gdzie się dało przebrałam wszystkie zabawki ...co do wydania.... co do śmieci a uzbierał się cały worek do wywalenia :baffled: w szafie jej poukładałam i znowu troszkę małych rzeczy ...
teraz odkurzyłam i idę się myć i leżeć bo plecy mnie zaczynają boleć choć robiłam to cały dzień na spokojnie z przerwami ale czuję się wykończona
jeszcze chrześniak z Emilką wariują krzyki masakra :zawstydzona/y::-D muszę ją w końcu położyć będzie cisza :zawstydzona/y:

Wolfia cieszymy sie razem z Tobą,będziesz miała towarzystwo i kumpelę;-)
Irtasia powodzenia:tak:
Gosia odpocznij sobie.Pilnujesz chrześniaka?,podziwiam.

Susu no i dobrze, każdy musi mieć czasem takie leniwe dni, żeby nie zwariować :tak:

WolfiA i karolina fajnie macie :-D tzn będziecie miały już niedługo :tak: Ja strasznie żałuję że mam tak daleko do Was i żadna z lutówek nie mieszka w mojej okolicy.

irtasia trzymam kciuki, dasz radę! :tak:

A zauważyłyście, że jesteśmy najbardziej aktywnym podforum ze wszystkich rocznikowych? :-)
Z 2007 nie przebija nas żaden miesiąc :no:
Z 2008 i 2009 też nie :no:
Jedynie marzec 2006, lipiec i październik 2005 mają więcej postów, ale one miały o rok albo dwa więcej czasu na pisanie :cool2:

reklama
jesteśmy górą :-D:-D

Gosia a TY kochana nie powinnaś kogoś znaleść do pomocy a nie tak tyrać??

Irtasia trzymam kciuki i zęby by się powiodło.

Do góry