reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Asiu,jakoś nie sprawdzam tych danych,ale fajnie,że tak jest:-):tak:.
Ja padam,cały dzień coś robię,ale nie widac mojej pracy:no::baffled:.

reklama
Witam :-)
Ale jestem nie wyspana bo moim kotom odbilo i sie wszystkie 4 pobily:baffled: i takiego ryku narobily ze na rowne nogi wstalam bo myslalam ze i mi sie oberwie niechcacy:baffled:

Witam
A ja mam problem bo Zosia mi znów nic nie chce jeść :-( nawet sniadania echhh juz dostala syropki na apetyt moze cokolwiek pomoze.

Irtasia no to powodzenia, bedzie dobrze:tak: chyba bym teraz tego prawka nie zdała , bo jak mi opowiada sasiadka czego sie uczą i na co patrzą to jestem w szoku:szok:

Gosia no to niezle , mnie tez by sie przydało zrobic taki porządek w zabawkach i chyba mnie zmobilizowałaś do zrobienia własnie dzisiaj tego :tak::tak::-)

Joasiek no to fajnie ze tak się agazjemy w to forum:) i te spotkania są- teraz pewnie jest Wam )niektorym) jeszcze fajniej bo znacie się juz live:):-)

bry

Wolfia z Karoliną będą sąsiadkami? Jak to tak? Fajnie :-)

Irtasiu czymam kciuki, będzie dobrze, ja to pojechałam na egzamin na prawko z literką P na prawej ręce i L na lewej żeby mi się kierunki nie pomyliły ;-)

a u nas - wycieczka udana, T. w końcu sobie porządne buty kupił i 2 pary spodni i spodenki i może wreszcie przestanie wyglądać jak kloszard i choć trochę będzie przypominał poważnego właściciela firmy hehe

ja kupiłam dla chrześnicy album, dla Pyśki 2 bluzeczki i cieńki kocyk bo nie miałam jej czym przykrywać w te upały

no i jeszcze chomik i rybki do 2 akwa, niestety paletki zdechły :-(

Irtasiu a coż to kotom się stało? nudziło im się?

Gosia ooo to dobry pomysł jest rzeczywiście z tymi porządkami, bo ja u dziewczyn już slalomem chodzę...

Oliwieczka ojć współczuję niejadka, wiem co to znaczy... a co do syropów na apetyt to ponoć nie bardzo to działa niestety... znaczy wzmaga i wszem ale u tych dzieci co to z jedzeniem problemów nie mają a niejadki pozostają niewzruszone...tak twierzi moja pediatra bynajmniej i na Izę rzeczywiście nic nie działa

Ostatnia edycja:
Irtasiu a coż to kotom się stało? nudziło im się?
Porabalo je chyba dlatego ze od sasiadki kot wyl na dworze na innego kota i jeden z moich myslal ze to moj drugi ktory siedzi na parapecie wyje na niego no i sie zaczelo:shocked2:

Zapomnialam napisac ze kotki juz sprzedalam a jednego mam jeszcze w domu do 27 lipca az babka przyjedzie z wakacji:tak:

Dzis musze piec ciasta bo czekaja mnie dwie imprezki jutro moj K ma urodziny a w sobote moja Jacki:tak:

Witam

;-)
Gosia odpocznij sobie.Pilnujesz chrześniaka?,podziwiam.
ach no pilnuje teraz jeszcze jest moja mama ale w sobote jej nie ma a siorka go podrzuca jak idzie na rano do pracy jak nie chodzi młody do przedszkola

Emilka juz od 7:00 chciała mi go obudzić jakoś do 8:30 ją zagadaywałam i zabawiałam by do nie go nie szła :sorry2: bo potem dwójką muszę się zajmować

teraz poszli z babcią na zakupy jak narazie raz się wrócili :-D bo padać zaczęło pewnie nieźle zmokną ale się pieklą na dwór :baffled:
dopisek: właśnie wrócili 2 raz :-D ciekawe czy dotrą do tego sklepu ;-)

Gosia a TY kochana nie powinnaś kogoś znaleść do pomocy a nie tak tyrać??

.
chyba krasnoludka :-D nie no R mi pomaga ale za generalne porządki to on się nie bierze u Emilki bo wszystko by zostawił a tak przebraliśmy co do wydania dla mniejszych dzieci co do wywalenia i jest porządek :tak:

Ja padam,cały dzień coś robię,ale nie widac mojej pracy:no::baffled:.
u mnie też tak często jest :sorry2: a najgorzej jest jak sprzątam a jest gorzej niż przed i jak to widzę to nie chce mi się kończyć hehe

Witam :-)
Ale jestem nie wyspana bo moim kotom odbilo i sie wszystkie 4 pobily:baffled: i takiego ryku narobily ze na rowne nogi wstalam bo myslalam ze i mi sie oberwie niechcacy:baffled:
oj to nicponie :sorry2:

Witam
A ja mam problem bo Zosia mi znów nic nie chce jeść :-( nawet sniadania echhh juz dostala syropki na apetyt moze cokolwiek pomoze.
mam nadzieje że pomoże i będzie Zosiaczek ładnie jadł :tak:

Irtasia-powodzenia na egzaminie, trzymam kciuki:tak:
Gosia-jestem pełna podziwu dla Twojej pracowitosci:tak:
Susu-ja nie wierzę w twoje lenistwo:no:Lailusia, nowe mieszkanko i na pewno jeszcze wiele innych spraw na głowie- po prostu jestes za skromna:tak::tak:
Wisnia, fajnie ze zakupy się udały:tak:

hej babencje...ale produkcja...niezle jestescie....
ostatnio nie moge dobudzic Luske normalnie wieczorem nie chce spac a rano nie chce wstawac...moj leniuszek hí hi (ale jestem nudna, ciagle o lenistwie pisze tylko):baffled:

OLIWIECZKA tez mam takiego niejadka....tylko lody dzialaja cuda:wściekła/y::baffled:

IRTASIA no to koty ci nabroily...
a na egzaminie bedzie git, na pewno!

GOSIA TY nasz pracusiu, odpocznij sobie!

WISNIA fajnie ze mieliscie udana wycieczke

Dziendoberek:-)

Irtasiu, niezla pobudke mialas:szok:. Trzymam kciuki za Twoj egzamin. Powodzenia kobietko:tak::tak::tak::tak::tak::tak: (przydalaby sie emotioikonka z trzymaniem kciukow)

Gosiu, pracowity dzien mialas. Moja sasiadka, ktora jest w ciazy mowi, ze od samego poczatku ma syndrom wicia gniazda i nie moze usiedziec na nogach.

Wisnia, dobrze ze mialas udana wycieczke - a taka niespodziewana byla;-);-) Widze,ze duzo zakupow zrobilas.

Tyciu, ja tez tak czesto mam - robie, robie i nic nie widac:baffled:

A mi dzis Milenka tez zrobila ostra pobudke - raptem zerwala sie z lozka i zaczela wrzeszczec,ze chce spac w drugim pokoju. Widzac, ze nie dam rady jej uspokoic, wzielam jej posciel i zaprowadzila do drugiego pokoju. Wtedy spala do 9tej, a ja razem z nia.

reklama
witam
a ja mogłabym ostatnio spac i spac i tak cały dzien chyba podłapuje tego wirusa od Werci ona nadal żyganko:-(
irtasia powodzenia
oliweczka zeby ten syropek pomógł choc jak Patryk miał 2 czy 3 latka tez taki dostawał na apetyt i u nas niestety sie nie sprawdził

Do góry