reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Oliwieczka,serio juz po jednej????:szok::szok::szok::szok:
A ja sie miałam rejestrowac:baffled:.Chyba to nie ma sensu w takim razie:no:.

reklama
Witam:tak:
Wróciłam właśnie z pracy - głowa boli mnie masakrycznie, cały dzień w samochodzie i kiedy w końcu wywaliłam kopyta na kanapie w nadziei na chwilę relaksu sąsiad zafundował synowi lekcję gry na skrzypcach. Nie wyrobię... co za rzępolenie:baffled:

Witam was babeczki
no i mam urlopik.hurrrraaa
pojutrze nad morze..cudownie...

eah..mam nadzieje, ze nabiorę duuuuzo siły, bo ostatnio brakuje mi jej tak bardzo, ze .....
W domu nadal jest fatalnie, wiec nie pisze nawet, bo sensu nie ma...
W pracy jedynie oki...

tak teraz juz po 1 :sorry2:
Oliweczka, moja teściowa jest na zasiłku, i może 3 razy odrzucić ofertę :tak::tak:...moze to zależy od powiatu, województwa?

Co do odmowy pracy na zasiłku to kompletnie się nie znam :no:

Dopiero niedawno usiałdam do kompa, cały dzień zalatany. Piję teraz margaritę na rozluźnienie, bo za bardzo spięta jestem ostatnio i zaraz lecę lulu.

Witam.
Kuba spał do 6.00,ale spoko ,o pójdzie szybko spać,a mamy imprezke rodzinna i zdąży sie wyspać porządnie.

u mnie jak R był w urzędzie pracy to wymagali takich papierów że musiał by w tydzień załatwić z każdej pracy co pracował jakis papierek plus z jednej nowe świadectwo pracy bo im się nie podobało :no:

a co do przyjęcia do pracy chyba jak sami nie zatrudnią to nie liczy się to jako że się odrzuciło :confused: wiec warto wspomnieć na rozmowie że ma się dziecko i planuje drugie i coś tam jeszcze może to ich zniechęci :confused::sorry2:

hejka
wpadam i wypadam stąd :tak:

lecę kupić kółko dla chomika bo mam takie że spać nie idzie przy nim - piszczy i trzeszczy jakby się coś waliło wrrr
miłej soboty wszystkim

Witam:-)
Miałyśmy w planach iść do zoo, ale pogoda taka że chyba sobie odpuścimy:baffled:
Muszę wymyślić szybko jakiś plan awaryjny:tak:
Miłego dnia Babeczki!

reklama
no to musze to dobrze sprawdzić jeszcze co do tej odmowy :sorry2:

a my dzisiaj na basen sie wybieramy :tak:

kurcze ale mam dzis kaca, wczoraj u siostry straszliwie poimprezowałyśmy :-p:rolleyes:

Do góry