reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
witam

A ja dzisiaj do P.U.P musze i to na autobus na dodatek z Zosia bo nawet do stacji juz nie dojade :dry: zeby zatankować echhh o 9.oo mam autobus nie wiem czy zdaze byeeee

witam
a ja dzisiaj z super humorkiem;-)meżuś w domu przez 4 najbliższe dni pewnie gdzies pojedziemy :tak:
życze dużo uśmiechu i zdrówka dziewczyny:tak:

Witam

jeszcze dobudzic sie nie moge. Cos ostatnio strasznie zmeczona jestem. Jak sie ciesze,ze juz niedlugo weekend

Ja ostatnio też jakoś na nic nie mam siły, w pracy już ledwo ciągnę, nic mi się nie chce robić, w domu też :no: Chyba jestem już przemęczona ale brak na razie perspektyw na odpoczynek, bo co to za urlop... wakacje w domu z nocnikiem :-p
Marzy mi się chociaż jeden dzień lenistwa w samotności :sorry2:

Hello:-)
Ach w końcu sobie dzisiaj pospałam do 7:20 to i humor mam lepszy i chęć do pracy:szok::-D Muszę się wziąć i zacząć ogarniać ten dom, bo zostały mi 2 tygodnie;-) Najbardziej nie lubię tego pakowania, przewożenia, rozpakowywania:baffled: Już mi się odechciewa na samą myśl:-p Pocieszam się jednak, że przenoszę się do fajnego domku i w końcu będę miała kontakt ze światem:-) Przerwy w internecie nie powinnam mieć długiej, bo myślę, że w tydzień się ze wszystkim wyrobimy, ale w razie czego uprzedzam;-)

Karola zapowiada się nieźle to Blue City;-)

Rozalka oby ta tabletka szybko zaczęła działać:tak:

Joasiek mam nadzieję, że nic się więcej z tego nie rozwinie:no: Zdrówka:-)

Madziu ale fajnie:tak: Miło spędzonego czasu Wam życzę w takim razie:-)

Karolina
już niedługo weekend, w sumie prawie się zaczął;-)

Ostatnia edycja:

Marzy mi się chociaż jeden dzień lenistwa w samotności :sorry2:

To tak jak mi:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Hello:-)
Ach w końcu sobie dzisiaj pospałam do 7:20 to i humor mam lepszy i chęć do pracy:szok::-D Muszę się wziąć i zacząć ogarniać ten dom, bo zostały mi 2 tygodnie;-) Najbardziej nie lubię tego pakowania, przewożenia, rozpakowywania:baffled: Już mi się odechciewa na samą myśl:-p Pocieszam się jednak, że przenoszę się do fajnego domku i w końcu będę miała kontakt ze światem:-) Przerwy w internecie nie powinnam mieć długiej, bo myślę, że w tydzień się ze wszystkim wyrobimy, ale w razie czego uprzedzam;-)

Powodzenia i duzo sily zycze. Znam ten bol i nie zazdroszcze.

własnie wróciłam z urzędu pracy i dostałam oferte pracy w sklepie medycznym..hmmm i sie teraz musze zastanowić co dalej, jak odmowie to strace zasiłek ktorego nawet jeszcze nie wziełam...:dry::confused:

Oliwieczka to po 1 odrzuconej ofercie pracy już odbierają prawo do zasiłku? Kiedyś trzeba było 3 takie oferty odrzucić żeby odebrali zasiłek :baffled:

reklama
Do góry