reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
witam....

dziś mam dzień klęski i porażki...okazało sie, że jestem strasznie naiwna i głupia....i nie mogę sobie z tym poradzić....do tego mam kaca moralnego..

Do tego pogoda tak sie zepsuła, że nic mi sie nie chce:-:)-(
Idę chyba spać...odpocząć, a może nawet popłakać, może mi ulży

Witam :-)

Mysiu kochana, nie wiem jaki masz problem, jednak mam nadzieję, że przespałaś się z nim i dziś spoglądasz na niego z trochę innej, lepszej perspektywy.

Witam:-)

Mysia co się dzieje kobitko?? przykro mi, że nie układa sie tobie.... ale głowa do góry, po burzy zawsze wychodzi słońce:tak: wierzę, że i dla ciebie ono w końcu zaświeci:tak:trzymaj się cieplutko

Hubek już w pełni zdrowia:-) rozrabia i dokazuje czyli wszystko w normie:-D
a mnie wczoraj wieczorem wzieło na prasowanie (w końcu:rofl2:) i jak się zawzięłam to wyprasowałam wszystko za jednym zamachem:tak::-D aż sama siebie nie poznawałam:sorry::-p:-D

miłego dnia wszystkim życzę:-)

Witam ;-)

Rosmerta dobrze że Hubercik już zdrowy :tak:

Emilka dziś w nocy chyba z łóżka spadła :eek: chyba bo sama nie wiem płakała biedna strasznie na podłodze jak się uspokoiła pytałam się jej co ją boli i mówiła że nic :no:
i odrazu zasneła i poszła spać dalej ...niby powiedziała że chciała do mnie iść ...sama nie wiem czy spadła czy może już na ziemi się potknęła :eek:

Hej Dziewczyny,

Mysia, mam nadzieje ze juz dzis czujesz sie lepiej i ze bedzie dobrze :tak::tak:

Gosiu, ja w Twoim avatarze widze zdjecie Rosmerty !!! A u Rosmerty widze powiedzmy ,, czerwone niebo''. :szok::tak::eek:

reklama
Do góry