reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam w deszczowa pogode

chyba wybiore sie do siostry bo co robic cały dzień, na dodatek maz wyjehcał na 2 dni w delegacje i zostałysmy same.

U nas też znów pada :-(
Znów czeka nas siedzenie w domu, chyba zgłupieję :crazy:
Może pojedziemy dziś na większe zakupy, ale to dopiero po południu.

czesc kochane

u nas w weekend KARNAWAL KULTUR, mam nadzuieje ze pogoda bedzie w miare zeby tam pojsc...

Witam:tak:
Deszczowo, zimno, pluchowato a ja zaraz na budowę muszę jechać buuuu:baffled:

Mysia - głowa do góry. Czasem bywają takie dni, że wszystko jest do d.... A dzisiaj jest nowy dzień i chociaż słońce nie świeci, na pewno znajdą się inne powody do radości.:tak:

Rosmerta - dobrze z Hubkiem już OK:-)

Gosia - może Emilce coś się śniło? Dobrze, że nic jej się nie stało:tak:

Karolina - nie wiem co piłaś, ale ja też to chcę:-D:-p:laugh2::rofl2:

Oliwieczka - korzystaj ze swobody;-)
Kasia - udanych zakupów:tak:
Susu - miłych wrażeń kulturowych:-)

Miłego dnia laseczki!

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny!
wróciłam wczoraj ze szkolnej wycieczki, jak się cieszę:-D. Dzieci dały mi się wyspać i zbytnio nie sprawiały kłopotów, więc ok. Przy okazji zaliczyliśmy wiele ciekawych miejsc: Wieliczka, Słowacja(jaskinie), Zakopane i okolice, a wczoraj Kraków.
A w domciu... wprawdzie Wiki musiała siedzieć dłużej u niani, ale ogólnie dali radę, nawet noce bez mamy nie były tragiczne:tak:No, ale bez tęsknoty się nie obeszło, wczoraj mała nie odchodziła ode mnie nawet na krok i ciągle się przytulała. Sto razy usłyszałam: kocham mamunię:-)no i łzy wzruszenia też były. Jestem dumna z mojego mężusia, że tak pięknie sobie poradził z dzieciakami, a i przy okazji cały dom wysprzątany, więc przyjazd teściowej w niedzielę juz nie taki straszny:-D:eek:

Do góry