reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

witam sie
wlasnie wrocilam z zakupów, tragedia mokra jestem cała, tzn byłam bo juz sie wysuszyłam
zrobiłam małe zakupki dla zosiaka i dla siebie ;-):tak:

reklama
MI TO NAWET O SKLEPACH MYŚLEĆ SIĘ NIE CHCE W TAKĄ POGODĘ NAJLEPIEJ BYM się położyła i pospała albo choć peleżała.jakaś padaczka ze mnie za to SZymek w pełni- chyba dzieci tak nie odczuwają zmiany pogody.

Ja dziś jechałam do przychodni i nawet pogoda znośna akurat dla mnie ;-) nie padało czasem wyjrzało słonko i dość przyjemnie hihi ;-)

Witam :-)

witam nową lutówkę:-)

dwa dni przerwy w pracy, bo Hubek się rozchorował na "niewiadomoco":baffled: dostał we wtorek temperatury 38,5 , ale ani kataru, ani kaszlu, nic oprócz lekko zaczerwienionego gardełka,a wieczorem to i ponad 39,6 poszło, ale udało się zbic na szczęście, a wczoraj to juz tylko cały dzień 37 i słaby i w nocy spadła temp do 36,6 i jest ok, narazie śpi jeszcze, ale co to było to nie wiem:sorry::eek:

miłego dnia bebncje, lecę ponadrabiać w między czasie zaległosci na innych wątkach:tak:

reklama
Witam :-)
Rosmerta, zdrówka dla Hubka. Sama też nie wiem, czy Oliwce się coś nie rozwinie, bo coś nad ranem chrząkała i kichała, co prawda po wstaniu jest narazie ok, ale obawiam się, że coś się może wykluć.
My dziś jedziemy do Wielonka do Pauliny, a potem na działkę do rodziców do Tuszyn. Tam robimy sobie na obiad grilla, do domu wrócimy wieczorkiem.

Do góry