reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

MIśka noto super, ze i wyjazd udany, że odpoczęłas, no i ze mężus z dzieciakami spisali sie na medal:tak::-):-) jeszcze ci sie spodoba i częściej bedziesz wyjeżdzać;-):-D

Susu zyczę ładnej pogody, zebyście na ten festiwal mogły sie udać:tak::-)

reklama
Hej dziewczyny.Przeczytałam co się u Was dzieje,sorki,że sie nie ustosunkuję:sorry:.
Jutro mam szkołę do 14.40,a na 16 ślub i wesele 30 km od domu:szok:.Nie zalicze przez to juz fryzjera:no:,ale musze byc w szkole...Będę miała egzamin,na który jeszcze nic nie umiem:-(.Martwi mnie to bardzo.
W niedzielę przed nami z kolei komunia:szok: na 10,a ja do 11.10 jestem w szkole:szok:.Do kościoła więc pojda sami:sorry:.
Koniec świata z tym wszystkim:cool:.

Helou :-)
Ja tu tylko na moment, bo właśnie jestem na zakupach :-p (allegrowych) ale przypadkiem trafiłam na duzo fajnych książek do ściągnięcia i chciałam się z Wami podzielić linkiem:

Zabawy Dla Dzieci Od 1 Roku Zycia - Chomikuj.pl

Miśka no no, Twojemu mężowi należą się brawa bo rzeczywiście super się spisał, szczęściara :tak:

Tycia powodzenia na egzaminie!!!

Miska witaj z powrotem, fanie ze wsyztsko ok ze wycieczka sie udała i męzulek swietnie spisał!:tak:

Tycia
mam nadzieje ze zdołasz wszytko przeskoczyc, i ze wszytsko bedzie oki! powodzenia na egzaminie!;-):tak:

Witam :-)

Witaj Miśka, mąż widzę sprawił się jak należy :tak:

Tycia, czeka Cię gorący weekend, życzę, żeby wszystko się poukładało po Twojej myśli. Powodzenia na egzaminie :tak:

Ja już dawno zjadłam śniadanie, Oli właśnie wcina swoje. Dziś wraca Paulina z pleneru, więc pewnie będę mieć dużo prania, zwłaszcza, że za kilka dni znów wyjeżdża do Warszawy na targi młodych przedsiębiorców.

hejka
witam się z anginą :baffled: i antybiotykiem
poczytałam trochę co u Was i spadam ogarnąć chałupę, zrobić Izie inhalację i się w końcu ubrać :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Właśnie odebraliśmy Paulinę, a więc sterta prania na mnie już czeka :eek:
Po drodze "drobne" zakupy, które ledwo wnieśliśmy do domu. Obiadek się gotuje. Na dworzu robi się ciemno, za moment będzie pompa. Oli ma katar, Patryka boli gardło i źle się czuje (ciekawe ile w takim stanie się nauczy :baffled:)
A mi się chce spać, a mam tyle do roboty ...

Do góry