reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam :-)
No szkoda, że Patch się nie odzywa :-( też jestem ciekawa, jak sobie radzi z dziećmi.
My wczoraj byliśmy w Toruniu, pochodziliśmy sobie po starym mieście, bardzo sympatyczną wycieczkę sobie zrobiliśmy z teściami :tak:

reklama
Witam:-)
No i sobie znow wykrakalam bo kawalek mojego zeba z 3-ki sie wlasnie ponownie ukruszyl :wściekła/y: juz mi go 4 robili:wściekła/y: i wytrzymuje tylko od 2 do 5 dni i blomba wypada teraz za 2-3 dni wyleci reszta:baffled:

Witam;-)
i jak tam dziewczyny majóweka mija:confused2:pustki na forum wiekszosc pewnie w rozjazdach to super
my moze jutro na grilla skoczymy nad jeziorko bo tak to w domku zamulamy

:eek::laugh2:
Dobrze się domyślałam, że Małgosia_23 to Gosia_k23 :confused:
:tak:dobrze

Witam :-)

i znów od rana upał mu już dawno po zakupach i spacerku z psem już nawet obiad się gotuje ale to muszę wyrobić się wcześniej bo potem jedziemy do T ;-)

wiecie może co jest dobre na ugryzienia po meszkach bo mam nogi aż opuchnięte i wielkie ślady po ugryzieniach pije wapno ale nic nie pomaga no i smaruje brosem w żelu :sorry:

Gosiu moze fenistil w żelu spróbuj

dzięki Madzia :tak:

w domu mam bros w żelu byłam w aptece i nic nie mają innego :baffled: niby w poniedziałek im przywiozą bo wszyscy wykupili zapasy do tego czasu sie zadrapię :wściekła/y:

muszę sobie zrobić okłady z sody z wodą niby to coś pomaga teraz wyczytałam wiec zobaczymy żeby chociaż swędzenie złagodziło :sorry2:

Gosiu,ja tez zawsze smaruje dzieciaki Fenistilem:tak:.
Melduję sie na chwile,padam na pysk i boję się,że czegoś zapomnę:sorry:.
Wstaje po 4,bo na 5 mamy fryzjera:szok:.Stoły poustawiane.ma byc 16 dorosłych+7 dzieci:tak:.
Trzymajcie za nas kciuki!:-):tak:

witam poweselnie
czuję się nieszczególnie hehe ale to efekt picia na równi z facetami bleee

Tyciu trzymam kciuki, będzie dobrze zobaczysz :tak:

reklama
Do góry