reklama
Witam. Ja też niewyspana, bo o 4 się obudziłam i nie mogłam zasnąć, a jak koło 5 zachciało mi się spać, to Oli zaczęła się kręcić i popłakiwać przez sen wołając:
- Ja nie chcę bajki, chcę iść na plac zabaw! I tak chyba z pół godziny jęczała
- Ja nie chcę bajki, chcę iść na plac zabaw! I tak chyba z pół godziny jęczała

WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Witam:-)
Jakie tu pustki
Mało się udzielam, bo Oliver od paru dni śpi kiepsko w dzień
Na temat pogody to ja się nie będę wypowiadała
Leje, leje i jeszcze raz... a wczoraj po południu już tak ładnie się rozpogodziło
Zaraz czeka mnie sprzątanie, obiad i tak jak codzień
Miłego dnia Dziewczyny:-)
Jakie tu pustki

Miłego dnia Dziewczyny:-)
Patri
Mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Czesc. Swięto Pracy, to trzeba pracowac ;-)
Zabieramy sie za rodzinne sprzątanie.
Buziaki, pa.
Zabieramy sie za rodzinne sprzątanie.
Buziaki, pa.
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Witam
u nas dzis wolnego nie ma - za to wolny dzien w poniedzialek. A dla mnie dzien jak co dzien - az ciagle tego samego pisac sie nie chce. ZA to jutro jak bedzie ladna pogoda pojedziemy do ZOO, a jak nie bedzie ladnie to do Sea Life (takie jakby oceanarium). W obydwu miejscach juz bylismy, ale nie zaszkodzi wybrac sie jeszcze raz.
Udanego dnia wszystkim

u nas dzis wolnego nie ma - za to wolny dzien w poniedzialek. A dla mnie dzien jak co dzien - az ciagle tego samego pisac sie nie chce. ZA to jutro jak bedzie ladna pogoda pojedziemy do ZOO, a jak nie bedzie ladnie to do Sea Life (takie jakby oceanarium). W obydwu miejscach juz bylismy, ale nie zaszkodzi wybrac sie jeszcze raz.
Udanego dnia wszystkim

A my dziś w domku tzn bez wyjazdów dziś ;-)
troszkę allegro zrobiłam miałam przerabiać zdjęcia ale ledwo normalnie zrobiłam aukcję
może dla jednego ciuszka to jeszcze bym miała czas ;-)
zaraz zmykamy dalej na dwór poleżałam na balkonie ale taki upał ze nie dawałam rady musze pomyśleć nad basenikiem dla Emilki na balkon bo zeszłoroczny gdzieś wyparował ;-)
troszkę allegro zrobiłam miałam przerabiać zdjęcia ale ledwo normalnie zrobiłam aukcję

zaraz zmykamy dalej na dwór poleżałam na balkonie ale taki upał ze nie dawałam rady musze pomyśleć nad basenikiem dla Emilki na balkon bo zeszłoroczny gdzieś wyparował ;-)
Małgosia_23
Mamy lutowe'07 Początkująca(y)
tylko się ze mnie nie śmiejcie ale prawie po 3 latach przypomniało mi się hasło do tego nicka 

miłego wieczorka

miłego wieczorka

tylko się ze mnie nie śmiejcie ale prawie po 3 latach przypomniało mi się hasło do tego nicka
miłego wieczorka![]()

Dobrze się domyślałam, że Małgosia_23 to Gosia_k23

reklama