reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam
Irtasia kotki cudaki :-)
Kasiad trzymam kciuki za syna:tak:
Madzia szerokiej drogi.
Tycia fajnie ,ze juz jednak po;-)odpoczywaj:cool2::tak:
Oliwia fajnie ze fajnie :tak::-)

reklama
My po parapetowce, bylo fajnie...za tydzien nastepna dla znajomych:baffled:
Ale bedzie z glowy hihihi
no to fajnie że parapetówa udana ;-):tak:

Własnie wrocilismy :) Pogoda nawet dopisała fajny klimacik w gospodach oraz piekne widoczki :tak:
-odezwe sie jutro bo mało spalismy:-p
fajnie że pogoda i majówka udana ;-)zdjęcia śliczne :tak:

My dziś byliśmy na działce u rodziców. Słoneczko dziś grzało porządnie, muszę wreszcie kupić coś z filtrem dla Oliwki.
ja też ale nadal nie wiem co :baffled:

Witam:-)
Ja dzis na nogach od 5 bo mi kotka zaczela kocic :-) ,2 male juz byly a 3 padl z mojej glupoty bo za puzno odcielam pepowine bo kotka juz sily niemiala:-(, ale wazne ze tym razem dala sobie rade , a obudzilam sie bo sie kotka tak rozdarla ze na rowne nogi wstalam a co sie okazalo druga kotka chciala jej zabrac malego i spadl na podloge ale zyje na szczescie:-)
gratki :-D

Witam.
Irtasia widziałam na NK,cudne maleństwa.Gratulacje.:tak:

a tak w ogóle po weekendzie jakos zmeczona jestem.Bylismy wczoraj u rodzinki na grillu,ale powiem Wam,że jakos tak drętwo było,a na dodatek Kuba płakał jak widział dym od grilla:baffled:,więc sie szybko zmyliśmy i pojechalismy do wesołego miasteczka.Kuba zachwycony karuzelami,zaliczył kilka i był bardzo odważny,w szoku byłam.:tak:
to dobrze że w wesołym miasteczku było fajnie i Kubuś zachwycony :tak:

ja po weekendzie mam dość wszystkiego jeszcze wczoraj wieczorem miałam telefon z pracy wrrr aż mi się pół nocy dyrektor śnił hehe
współczuję koszmarów:confused::-D

Witam :-) u nas pogoda nie ciekawa szaro i padało za ciepło też nie jest ;-)

Witam :-)
Aż się cieszę że już się roboczy tydzień zaczął, bo w weekend się wymęczę zawsze bardziej niż w tygodniu :-p

Nie płacz Gosiu.
Kto rano wstaje ten ...wcześniej kładzie się spać ;-)
Ja też taka wczesna pobudka. Nie mogłam oka otworzyć. Zmuła jakaś.

Ide robić kawę blond. Miłego dnia.
No i czas mi się zabierać za naukę, jeden z czterech egzaminów już w maju. Przydałoby sie zdać...

Big kiss. Si ju.

Hejka :-) Ale sobie pospałam dziś 8.30. Wyspałam się super. Zaraz zrobię sobie kawkę i czekam spokojnie, aż się Oli obudzi, bo też dziś sobie długo śpi.

Agusia, dzięki za kciuki dla Damiana.

Hej

my dopiero wstalysmy. Obydwie jemy sniadanko, kawka zaraz bedzie .
Udanego dnia wszystkim.
Kasiu powodzenia dla syna na maturze.:tak::tak::tak:

reklama
Do góry