reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam :-)

Rosmerta, miłego wypoczynku życzę :tak:

Tycia, dobrze, że masz te panie do pomocy, bo samemu byłoby rzeczywiście ciężko. No i koszty, to sobie wyobrażam jakie, bo wiem jakie są ceny. W każdym razie dużo siły i wytrwałości :tak:

U nas weekend majowy nie będzie się generalnie różnił od dni powszednich. Pewnie spotkamy się ze znajomymi, a tak poza tym to nic szczególnego nie planujemy.

reklama
Irtasia, powodzenia i na jeździe i u dentysty :sorry2:

A jak mam do Was pytanie: czy w sobotę 2 maja są wszystkie sklepy pootwierane normalnie :confused:
Chodzi mi o to, czy kupię w sobotę chleb :confused:

Witam :-)

Kasiad u nas osiedlowy sklep jest normalnie otwarty w sobotę i myślę że wszędzie większość sklepów też.
Nawet jutro 1 maja będzie otwarty, tyle że nieco krócej.

Irtasia, powodzenia i na jeździe i u dentysty :sorry2:

Iratsiu ja również życzę Ci powodzenia dzisiaj;-)
Jakos przezylam :-) dentysta zrobil ponownie moja 2 i 3 a we wtorek nastepne jak do tej pory znow sie te nie posypia:-D
No a na jezdzie tez bylo nawet OK raz mnie lekko zdenerwowal jak sie zapytalam o teorie a on oczywiscie ta sama spiewke co w zeszlym tygodniu ze zobaczy czy sa wolne miejsca ale potem mnie tak rozsmieszyl jak zagladal do swojego terminarza a tam z tylu ma taki samochodowy slownik i jak zaczol lamac polsczyzne to niewytrzymalam normalnie pekalam ze smiechu prawie by mi banki nosem poszly:-D

Witam

ja dzis caly dzien piore. Sloneczko swieci wiec musze skorzystac z pogody. Milena wlasnie zaczyna marudzic - oby do wieczora.

A jak mam do Was pytanie: czy w sobotę 2 maja są wszystkie sklepy pootwierane normalnie :confused:
Chodzi mi o to, czy kupię w sobotę chleb :confused:
Kasiad pewnie kupisz choć u mnie piekarnia gdzie pracuje ma zamknięte ;-)oni zawsze wolą sami poleniuchować w taki dzień i z tym mamy dobrze a sklepy są czynne w większości jak to w sobotę bynajmniej u mnie ;-)

ja zawsze i tak mam zamrożony chleb wiec się w takie dni nie martwię w mikrofali odmrażam i mam cieplutki ;-):tak:

a my wróciliśmy od T wypraliśmy Emi dywanik teraz jest jak nowy :szok: a myślałam że nie da się juz go uratować :-D potem spacerek po lesie i nad jeziorkiem a na dworze pełno meszek muszek i innych gryzących owadów :wściekła/y:nie szło posiedzieć spokojnie :no:

reklama
czesc ja tylko na chwilkę
zycze wam miłego weekendu a sama ide sie pakować :tak:
Do poniedziałku!

Irtasia o dentyscie mi juz nic nie mów, tak mi zeby poleciały ale to nie zaraz po karmieniu tylko własnie teraz :baffled:

Do góry