reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Gosiu,ja tez zawsze smaruje dzieciaki Fenistilem:tak:.
Melduję sie na chwile,padam na pysk i boję się,że czegoś zapomnę:sorry:.
Wstaje po 4,bo na 5 mamy fryzjera:szok:.Stoły poustawiane.ma byc 16 dorosłych+7 dzieci:tak:.
Trzymajcie za nas kciuki!:-):tak:

oj dzisiaj macie dzień na pełnych obrotach oby wszystko sie udało :tak:

co do fenistilu nie mam w domu w poniedziałek kupię jak już będą mieli dostawę ale okłady z sody i wody bardzo pomogły :tak:opuchlizna zeszła ugryzienia tylko się zrobiły przekrwione jak oparzenia :baffled: ale są o połowe mniejsze :sorry:

Co do Patch,to dawala niedawno zdjcia z dzieciakami na n-k:tak:.
tak:tak: ja widziałam dzieciaczki :tak:

Dzien dobry..a raczej wieczor:-);-)
My po parapetowce, bylo fajnie...za tydzien nastepna dla znajomych:baffled:
Ale bedzie z glowy hihihi

Dzisiaj bylismy wkoncu na dlugim spacerku we trojeczke.....super slonko troszke mnie spieklo, Jule na szczescie nic:-p

Własnie wrocilismy :) Pogoda nawet dopisała fajny klimacik w gospodach oraz piekne widoczki :tak:
-odezwe sie jutro bo mało spalismy:-p

My dziś byliśmy na działce u rodziców. Słoneczko dziś grzało porządnie, muszę wreszcie kupić coś z filtrem dla Oliwki.

Witam:-)
Ja dzis na nogach od 5 bo mi kotka zaczela kocic :-) ,2 male juz byly a 3 padl z mojej glupoty bo za puzno odcielam pepowine bo kotka juz sily niemiala:-(, ale wazne ze tym razem dala sobie rade , a obudzilam sie bo sie kotka tak rozdarla ze na rowne nogi wstalam a co sie okazalo druga kotka chciala jej zabrac malego i spadl na podloge ale zyje na szczescie:-)

Witam!:-)

o Irtasia szkoda jednego kotka , ale dobrze ze temu co spadł nic sie nie stalo :tak: ja chyba bym sama sobie nie poradzila przy kotce, odwazna jestes.

Witam.
Irtasia widziałam na NK,cudne maleństwa.Gratulacje.:tak:

a tak w ogóle po weekendzie jakos zmeczona jestem.Bylismy wczoraj u rodzinki na grillu,ale powiem Wam,że jakos tak drętwo było,a na dodatek Kuba płakał jak widział dym od grilla:baffled:,więc sie szybko zmyliśmy i pojechalismy do wesołego miasteczka.Kuba zachwycony karuzelami,zaliczył kilka i był bardzo odważny,w szoku byłam.:tak:

No to Irtasia miałaś dziś pobudkę! Więcej małych nie pojawiło się świecie :confused:
Koniecznie pokaż nam kociaki :tak:

A tak w ogóle witam :-)

reklama
hejka

Irtasiu kocia mamo gratulki :-)

Rozalka a to Kubuś rozrywkowy proszę proszę :tak:

ja po weekendzie mam dość wszystkiego jeszcze wczoraj wieczorem miałam telefon z pracy wrrr aż mi się pół nocy dyrektor śnił hehe

Do góry