reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam:-) Kolejny dzień beznadziejna pogoda:sorry:

Tycia to przyjęcie szykuje się jak się patrzy:tak: Powodzenia w przygotowaniach:-) Dobrze, że zdecydowałaś się na pomoc, to i Ty sobie tego dnia troszkę odpoczniesz:tak:

Oj Iratsiu:sorry: Mi już od porodu ukruszył się jeden ząb i muszę z nim porządek zrobić:crazy: Mam nadzieję również, że z wątrobą będzie wszystko w porządku:tak:

Miśka dobrze, że do końca roku jeszcze dwa miesiące tylko;-) Zawsze mogłaś takie zastępstwo dostać od półrocza:sorry:

Oliwieczka ale masz fajne środy;-)

Gosia daj znać jak tam Emilka po bilansie:tak:

Nuśka to już będziecie mieli wszystko wykończone i zapięte na ostatni guzik - extra:-)

Agusia najgorzej jak się nie chce, a trzeba:-p

Miłego dnia Dziewczyny:-):-)

Witam :-)

ja od rana zapieprz w pracy, no bo jutro wolne juz bierzemy i zmykamy nad morze:-):-):rofl2: i wracamy w poniedziałek czyli do pracy dopiero we wtorek:happy:

ale super pogoda się zrobiła, szkoda że Hubek zakatarzony i trochę pokasłuje:-( ale nic tam, jedziemy napewno:tak::-)

Tycia dobrzeze, ze załatwiłaś sobie pomoc, przynajmniej posiedzisz troszke z córka i gośćmi, bo tak to pewnie non-stop w kuchni bys siedziała

Oliwieczka fajnie że masz te środy wolne:-)

ok, zmykam do pracy, musze wszystko pokończyć, potem w domku pakowanko i gotowanko dla Hubka, pakuje jedzonko w słioczki, żebym nie musiała przy garach sterczeć w weekend tylko odgrzewać:-)

miłego dzionka no i weekendu :-)

witam
dziś jakiś ciężki dzień choćnie wiem czemu. od rana piorę bo mieniam wszystkie pościele razem 5 kompletów
no i SZymek po 1,5 godziny chciałą wracać do domu pokazywał że boli brzuszek ale w domu już nic nie pokazuje tylko bawi się w swoim pokoju- może coś mu tam nie pasowało za ciepło pewnie- oby
po południu wnuczek do babci idzie a ja jadę do sklepu szukać dobie dresiku na majówkowe grille bo zapowiadają się 2 i wypad do Starogradu Gdańskiego na zawody konne- jeden konik dziadka będzie startował pierwszy raz wieć wielkie hallo w rodzinie.;-):-)
uciekAM pakować SZymcia bo babcia będzie po nas za kwadrans.

Justynka zazdroszcze:-).Bawcie się super i wracajcie cali i zdrowi:tak:.Szczęśliwej i spokojnej podróży:tak:.

Dziewczyny byłam w tym upale na zakupach.Kombiak to malo jak sie okazało:szok::-D.Strasznie się cieszę,że mam tą pania:-):tak:.Dosłownie wszystko za mnie robi:szok: i jeszcze we dwie obsłużą gości w niedzielę:tak:.Płacę 500 zł,wiec jak na taki wypas to nie za dużo:happy:.

Na ostatnią chwilę malowaliśmy jeszcze duży pokój,gdzie zawsze przyjmujemy gości:baffled:.Nie mam już siły,a czasu coraz mniej:baffled:.
Jutro jeszcze jadę kupic sobie coś do ubrania,niby coś mam,ale przestalo mi się podobac...:sorry::baffled:.
Kupiłam dziś Kondziowi spodnie w kancik i kamizelke:-).Już sobie wyobrażam jak fajowo będzie wyglądał:-D:-D:-D.
Nie będę wspominac ile dzis wydałam:sorry:.Na samo mięso prawie 400 zł:szok:.
No nic nie marudze;-).
Pozdrowionka:-):tak:.

reklama
Witam BB-Babeczki.
Kuba wstało 6.00(a ja poszłam spać o 2.00:szok:),więc padam na pyszczek.Słonko świeci,jak umęczę Kubulę na spacerku,to pójdę spać z nim o 12.00,trochę odsapnę.:tak:
A tak w ogóle miłego dzionka,dla wyjeżdzających-super wyjazdu,dla imprezujących-super imprez.Pa:-D

Do góry