reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam :-)
Ja dziś nie śpię od 6.30. Oli miała zły sen. Płakała i wołała: Nie chcę Misia Puchatka! Nie chcę Misia Puchhatka! :-D:-D:-D Pogłaskałam ją i zasnęła dalej, a jak już nie zasnęłam.

reklama
Powitac ja nie spie od 6.30 mala wstala wlazla mi do lozka i suń sie mi mowi :-D to jej sie odsunelam i poszla spac dalej, a ja jakos nie moglam :no: milego dnia i

Zgadnij kto? Zgadnij skąd?
Życzy Ci Wesołych Świąt..
Nie myśl sobie że to bajka....
Życzę Ci smacznego jajka...
Niech tradycja wodę leje
Bo zajączek dziś szaleje....

Pozdrawiam światecznie,
wesoło i jajecznie...

Załączniki

• wielkanoc.gif
    wielkanoc.gif
    37 KB · Wyświetleń: 22
Helol

ja tez dzis mam za soba nienajlepsza noc. Obudzilam sie po 2giej i nie moglam spac do 5tej. Bosz, jaka teraz jestem nieprzytomna a przede mna tyle roboty.
Mysia, MIska, Kinia - dzieki za zyczenia.
Wszystkim udanego dnia zycze.:tak::tak:

Witam :-)
Dzis w miare wyspana ale po 1 w nocy musialam dac syrop od bolu bo zab ja bolal ktorego nie dala sobie ostatnio zrobic:baffled:

A co do prawka to jak wczoraj podeszlam do niego do biurka to normalnie mnie olal :crazy: wstal usmiechnol mi sie w gebe i sobie poszedl:wściekła/y: a ja stalam jak ta pierd....a :crazy: no ale wkoncu jak raczyl przyjsc to zrobilam ten termin na czwartek a drugi dopisal mi na piatek i to na 8 rano troche mi to nie pasuje bo musze kombinowac kto z Jenni zostanie :baffled: a wiecej sie mnie juz nie czepial bo chyba widzial w jakim ja bojowym nastroju bylam jak mnie zostawil tak stac , niewiem niewidze tego dalej

Witam u nas pięknie ale chłodny wiatr :tak:

Emilka mi też się w nocy obudziła nie wiem czemu może to też zęby bo cały dzień mi mówiła że ją bolą ...a może miała za ciepło choć wywietrzyłam jej w nocy jeszcze raz pokój bo miała duszno ale okno otwarte to znowu za zimno jest zamknięte to za gorąco :baffled:

hej
u mnie rewolucja przed samymi świętami, mąż w końcu przywiózł komodę i zabrał szafę do przerobienia a dziewczynkom przytargał ich szafę z dawnego pokoju Izki - w związku z tym syf brud i wszędzie ciuchy aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

idę robić sałatkę - o ile dam radę przejść do kuchni hehehe

WESOŁYCH ŚWIĄT KOCHANE!!!
wielkanoc.jpg

Ja tez juz chyba nie bede miala czasu zajrzec na BB

wiec

Wesolych, spokojnych i rodzinnych
Swiat Wielkanocnych
mokrego smigusa dyngusa
dla wszystkich
e-cioteczek i ich rodzin
zyczy MIlenka z mama

scenka1_d.jpg

Witam.
Nie wiem, czy będę miała możliwość jeszcze zajrzeć na BB przed świętami, więc korzystając z okazji:

Niech wam jajeczko dobrze smakuje
bogaty zajączek uśmiechem czaruje
Mały króliczek spełni marzenia,
wiary, radości, miłości, spełnienia!

życzą Matylda, Tomek i Małgosia

reklama
Do góry