reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Hej a ja spedziłam weekend pracowicie :tak:
grabiłam, sprzatałam prałam, spacer tez zaliczyłam, zakupy oraz oraz pomagałam mezowi przy tapetowaniu i maleowaniu :tak:
Wreszcie koniec remontów ! :-)

reklama
i ja się witam:tak:
Właśnie pożegnałam męża, zostałysmy same na tydzień. Jestem cała w nerwach jak przed każdym jego wyjazdem, a teraz szczególnie jestem cała w nerwach, bo to jednak kawał drogi:szok:myśli mam róźne, mam nadzieję, ze niepotrzebnie:tak:

cześć dziewczyny

dziękuję za życzenia dla Izuni :tak:

Tyciu gratulacje piąteczki :-) i również polecam etiaxil i to właśnie niebieski -jest delikatniejszy :tak:

Patri coś w tym jest :-p my książki tych autorów czytaliśmy na studiach na zaliczenia z psychologii rodziny i wychowawczej :tak:

Oliwieczka, Rosmerta podziwiam i zazdroszczę - u mnie sajgon jeszcze ... ciekawe czy przedświąteczne porządki u mnie wogóle zaistnieją hehe

Kasiad zazdroszczę spacerku, ja z moją Pyśką nie wyrabiam, buntuje się, drze, płacze i rzuca na chodnik jak jej coś nie pasuje i spacery nie należą do przyjemnych niestety :-:)baffled::wściekła/y:

Miśka tak już niestety jest że człowiek ma 1000 myśli, ale na pewno niepotrzebnie :tak:

Wiśnia uważna czytelniczka :)

A ja przechwaliłam bobasa i mi wywinął numer znowu bo sie położył na chodniku w drodze powrotnej ze złobka i leżał jak na plaży, na brzuchu machając nogami i z brodą podparta na rekach....

Brak mi słów....

Jakis dołujący ten dzień....

ale wy piszecie no nie mogę.
mał położony spać pranie już się zaraz kończy więc postanowiłam zobaczyć co u Was się działo.
ale żadnych tragedii nie było to mnie cieszy i niech tak będzie zawsze.
ja po makijażu ale zdjęcie wkleję za kilka dni jak zejdzie opuchlizna bo jednak ciutkę jest wiadomo mimo znieczulenia.EFEKT mi się podoba i to się liczy choć jeszcze nie malowałam rzęs.no i chyba dam się jednak namówić teraz na dolną kreskę by dodać do końca blasku a w sumie delikatnego retuszu oko.- choć podobno kształ idealny - tak dziś usłyszałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::cool2::cool2:

do usłszenia jutro rano spokojnej nocki kochane.

Witam:happy:

no to porządków wczoraj ciąg dalszy był, zrobilismy nagorszy pokój, bo salon, a tam trochę do sprzatania jest, no ale już za nami:-) już właściwie wszystko posprzatane, tylko moje dwa okna mi zostały do umycia w naszym górnym "salonie" i jakies pierdołki i bedzie wsio:tak:

Miśka szczęsliwej podróży dla męża i szczęśliwego powrotu! to normlane że się stresujesz, ale wróci bezpiecznie zobaczysz:tak::-)

karola no to czekamy na zdjęcie jak zejdzie opuchlizna:tak: ciekawa jestem jak to wyszło, sama myslałam kiedys zeby zrobić sobie dolna kreske,bo maluję eye-linerem, moze sie kiedys skuszę:tak::-) a powiedz ile kosztuje taka przyjemnośc tak mnije więcej?

reklama
Witam :tak:

Karola czekam na zdjęcie jestem bardzo ciekawa ;-):tak:

Patri :sorry: to ci mała buntowniczka

Miśka współczuje tych rozstań :sorry:

Tycia gratki:tak: już 5 masz na koncie no ładnie ładnie oby tak dalej !!!

Od soboty ma być ładnie wiec czekam na 21 stopni co mówili :-D choć już sięgnęłam wiosenny płaszczyk bo jest w miarę ciepło :tak:

Do góry