reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam Panie :-D u nas cieplutko, choc bez sloneczka :-(
wlasnie jestem na etapie poszukiwania szkoly do nauki jazdy w wieliczce (nie wiedzialam, ze to takie ciezkie moze byc ;-) sie zdecydowac :-p) a wiec milego dnia wszystkim i kazdemu z osobna :tak::laugh2:

Witam! U nas troszke pochmurno ale ciepło :tak: Zosia własnie spedza czas na ogrodku z dziadkiem a ja sobie pije kawke przy komputerku :-)

Irtasia nie wyobrazam sobie teraz zdawać prawka :baffled::szok:

Witam!:tak:
Rano byłam w Makro,a teraz sprzatam.Nie mam juz sily,po raz tysięczny robic tego samego:baffled:.Ze sprzątniem nie ma końca:no:.Piekna pogoda na mycie okien.Miałam dzis myc,ale chyba jutro zaczne,bo dzis mam jeszcze trocche roboty w środku.
Wszędzie pootwierałam okna,życ nie umierac:-):tak:.

Wlasnie wrocilam z 3 godzinnego spaceru, w tyn 2 godziny ganiania za Milenka na placu zabaw. NOgi do d.. y mi wchodza. U nas cieplusio, wiec Milena spi w wozku na dworze (zasnela jak wracalysmy):sorry:. Ja tez juz zaczynam porzadki pelne geba. Rano posciagalam zaslonki i popralam, oprocz tego normalne pranie. Niektore okna juz mylam, ale chyba znow je bede musiala przeczyscic. A wczoraj to porobilysmy z Milka troche ozdob na swieta .

Widze ze porzadki na calego:-D
Ja na szczescie nie musze tak ostro pucowac, bo wszystko jest na cacy:-pmoze tylko na nastepny tydzien przemyje okna troszke....

U nas dzisiaj tez piekna pogoda...wiosna chyba zwitala na calego...MAM NADZIEJE:sorry: tylko szkoda ze pol dnia spedzilam w pracy....

Karola czekam na zdjecie, rowniez bardzo jestem ciekawa jak to wyszlo <pewnie slicznie>
Ha a co do zmian....nie pisalam Wam ale w piatek tez cosik zrobilam:-D i nie zgadniecie......kiedys pisalam ze juz nigdy wiecej:rofl2: a jednak mnie pokusilo spowrotem:laugh2:
oczywiscie jak bedzie chec i zgadniecie to wkleje fotke;-)

A TAK WOGOLE TO WITAM:-):tak:

reklama
oj cudny dzień zaliczony ja to codzienne ogranięcie chaty kurze podłogi itp. ale za to wyszorowałam balkon i wywaliłam wielgachne donice z ziemną z tamtego roku ( znaczy mąż wywalił za barierkę a ja grabiłam ) no i umyliśmy taras oj cudnie porządek dookołą domu no i dosiałam trawy. a jutro wieszamy jajka na drzewku koło wejścia i chyba zabiorę się za okna skoro wszystkie myją.

oby jutro było też pięknie to spęzimy pół dnia na dworze.

muszę pochwalić SZymka grabiłrazem ze mną ale pod koniec wyglądał jak diabeł wszędzie czarny od błota od stóp po włosy.:szok: ale za to był szczęścliwy na maxa:happy:
a teraz dobranoc

Do góry