reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Musze sie pochwalic,ze na nowy semestr mam juz pierwszą 5:-):tak::tak:.Wymęczona,ale jest;-).

Mam do Was dyskretne pytanie;-).Znacie jakis dobry antyperspirant damski?:blink::sorry2:Do tej pory używałam lady speed stick aloe gel i bylo ok.Niestety na poczatku zajęc mamy zawsze angielski i rozmawiamy.Strasznie mnie to stresuje i poce sie jak mops:sorry2:.Potem sie jakos nieprzyjemnie czuje:sorry2:.Znacie cos mega dobrego na stres:confused:?
Gratki na pierwsza 5:tak:
Ja uzywam Nivea i sobie ja chwale:tak:

reklama
Na co dzien wystarcza mi zwykły antyperspirant,nigdy nie miałam z tym problemu:no:.
Dzieki dziewczyny:tak:

czesc:)
Och na nic nie mam czasu ostatnio i checi rowniez.....
dobrze ze byla dosc ladna pogoda wiec powalesalam sie troszke z Julcia tam i siam.....
teraz siedze sama...mamcia juz pojechala do domku a ja czekam na mezusia...ALE SIE STESKNILAM:(....szkoda tylko ze dopiero bedzie po 2 w nocy.....
ja z nudow wlasnie odgrzewam pierogi...hihihi.....

Gosia niezla z Ciebie tortowa zdolniacha...WOWWWW

Ale tu pustki:szok::sorry2:.
Witam wszystkich z rana,życząc udanego dnia !:-):tak:

390.gif

Witam poweekendowo:-)

weekendzik udany, mimo tego deszczu w sobote popołudniu, ale niedziela za to ok, naspacerowalismy sie też, ze hej:tak:
wiosenne przedswiateczne porządki tez ruszyły u nas pełna parą, dzisiaj po pracy ciąg dalszy,
tylko dzisiaj nie ma słonka u nas:baffled::-(

Wisnia zyczonka serdeczne dla twojej IZKI!!!! ech, te dzieciaczki rosną w przyspieszonym tempie jakoś, co nie:confused::-)

Tycia gratuluje pierwszej 5!!!!

Gosia torcik superowy:szok::tak::-) zdolniacha jesteś:tak::-)

miłego dzionka życze wszystkim, no i niech to słonko wyjdzie wreszcie!!!!

Witam :-)
U nas wiosna zawitala piekne slonko i czyste niebo:-) tylko co ten szron robi na dachach:shocked2:
Dzis zaspalam do przedszkola a jak wstalam to obudzilam Jacki do szkoly a po chwili zajazylam ze ma na 9 :sorry2: oj mule dzisiaj juz od rana :sorry2:

Witam :-)
Ja wczoraj miałam porobić porządek w szafach, ale jak mnie małżonek przeciągnął po polach na takim dłuuugim spacerze, to już mi się nic nie chciało po powrocie.

Chyba wolałabym być przeciągnięta po polach na dłuuugim spacerze i to z własną rodzinką niz zanurzać się w szafach! Super dzień spędziłaś po prostu! :-)

Mnie musi "najść" na sprzątanie. Tak mnie naszło jednego dnia, wypucowałąm sypialnię i szafy właśnie, zrobiłam chyba 4 tony prania.... ja zrobiłam... guzik!! Pralka prała!! Dobrze, że są pralki i nie musimy z tym praniem nad rzeki biegać z kijami!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D
W każdym razie od tamtej pory juz mnie nie nachodzi na sprzątanie. No chyba, ze ktos się zapowie w gości, bo świadomie nikogo nie zaproszę :-D:-D:-D:-D:-D

Co do Julci, to nam się tak ładnie porozumiewamy, oby nie zapeszyć, wszystko jest super, ja się nie drę, ona nie wrzeszczy, jest nieźle.
Wpadło mi raz do głowy jak znowu się darła i powiedziałam jej całkiem spokojnym głosem tak:
"Julcia proszę do mnie mówić spokojnym głosem, a nie krzyczeć."
Kilka razy powtórzyłam. Za pierwszym razem chyba sie zdziwiła, że też się nie wydarłam na nią, że się drze!! :-D
Drzeć się na dziecko, żeby się nie darło to paradoks jakis!! :-D:-D:-D
W kazdym razie jest miło i nie zdarza sie wrzeszczenie.
Wszystkim mamom polecam książkę
"Wyzwoleni rodzice wyzwolone dzieci"
Adele Faber i Elaine Mazlish.

Ta książka powinna być obowiązkowo dawana przy urodzinach dziecka już w szpitalu.
Gorąco polecam.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry