reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Będzie trzeba się chyba dziś wcześniej położyć, żeby jutro na rzęsach nie chodzić ;-)

Dziś byliśmy z teściami w takim miejscu naszego miasta (właściwie na jego peryferiach) na Brdyujściu, gdzie jeszcze nigdy nie byliśmy - mój małżonek chciał koniecznie zobaczyć miejsce, gdzie Brda wpada do Wisły. Dzień na spacer fajny, tyle, że tereny były miejscami dość podmokłe, więc buty się nam zdeczko pobrudziły. Zapuściliśmy się dość daleko w dzikie tereny hehe, widzieliśmy 2 sarny. A Oliwce na dodatek zachciało się kupę :szok: więc zrobiła ją wysadzona na moich rękach w gąszczu krzaków :baffled::-D

Ostatnia edycja:
reklama
Gosia jakie Ty cudeńka robisz!!!!!!!!!! WOW!!

Joasiek wiosna w Ciebie wstąpiła, nie ma co!!!!!!!!!!

Dzisiaj to już przesada!! Mała obudziła sie nie jak zwykle o 7 tylko o 5.30 na stary czas!!! Szok!!!
Ale na nowy czas to juz 6.30, czyli prawie ta co zwykle!!!!! :-D:-D:-D
Czyżby to dziecko miało jakiś czujnik???
Nie pamiętałam, że to dzisiaj ta zmiana czasu.
Mój komputer pamiętał.
6.30 to nie to samo co 5.30. :-D:-D:-D

Piekny torcik:tak: ale mi smaka narobilas:sorry2:

Gosia super torcik Ci wyszedł

Gosia torcik debeściacki :tak:

Gosia jakie Ty cudeńka robisz!!!!!!!!!! WOW!!
dzięki dziewczyny :tak:

ale miałyście powera na sprzątanie :szok:ja w prawdzie ogarnęłam tylko z grubsza wczoraj ale okna mył R chyba z tydzień temu wiec mam narazie spokój ;-)

Witam.
Gosia nasza "tortowa" artystka,super.
Ja nie sprzątałam wczoraj(jedynie z grubsza),ale od poniedziałku wielkie porządki zaplanowane.:baffled:

Witam :-)
Ja wczoraj miałam porobić porządek w szafach, ale jak mnie małżonek przeciągnął po polach na takim dłuuugim spacerze, to już mi się nic nie chciało po powrocie.
Pewnie od poniedziałku ruszę pełną parą. Ale aż się dziwię, że Oli taką trasę pokonała na nogach i to nie po prostym chodniczku, ani razu nie zawołała, że nie chce iść dalej, albo, żeby ją wziąć na ręce. Wychodzi na to, że dziecko ma lepszą kondycję ode mnie, bo mnie nogi po powrocie bolały i do tej pory mam lekkie zakwasy.

My po spacerku nad jeziorkiem mimo że jest dość ładnie to zmarzłam :baffled:a Emilka tak biegała że ją kolka łapała z boku bo mówiła że ją tam boli :confused:

Witam po szkole:-).
Wczoraj nawet nie mialam czasu zajrzec:no:.
Gosiu,robisz przepiekne torty:szok::tak::tak::tak:.Wygladaja jak kupne z cukierni:szok::tak:.Chcialabym umiec takie robic:tak:.
Nie mam siły,chce mi sie spac.Musialam wstac na uczelenie w starym czasie o 5.30;-):tak:,wiec dzis padne szybko.Taniec z gwiazdami i "Teraz albo nigdy" chyba sobie nagram;-):tak:.

Musze sie pochwalic,ze na nowy semestr mam juz pierwszą 5:-):tak::tak:.Wymęczona,ale jest;-).

Mam do Was dyskretne pytanie;-).Znacie jakis dobry antyperspirant damski?:blink::sorry2:Do tej pory używałam lady speed stick aloe gel i bylo ok.Niestety na poczatku zajęc mamy zawsze angielski i rozmawiamy.Strasznie mnie to stresuje i poce sie jak mops:sorry2:.Potem sie jakos nieprzyjemnie czuje:sorry2:.Znacie cos mega dobrego na stres:confused:?

reklama
Do góry