reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Hej dziewczyny! Witam się poświątecznie, wczoraj późnym wieczorkiem wrócilismy z nieco przedłużonych świat od rodziców i teściów. A dziś od rana rozpakowywanie, pranie i porządki, bo na sylwestra mamy gości, niby fajnie, że nie sami, ale nie chce mi się nic robić
mysia23
mama dwójeczki
Witam poświatecznie
Przepraszam za zaniedbanie...i niezłożenie życzeń...ale kompletnie nie miałam kiedy..ciagle w pracy, po pracy sprzatanie...nawet w Wigilie byłam do 15 w pracy, a poźniej to pedem w domu i szykowanie kolacji - bo była u nas - 14 osób zaledwie.....
Wczoraj byłam w pracy a dziś przymusowe wolne, jutro jednak pracuje, do 13, ale poźniej zamknięcie roku w Banku, czyli w domu bede na 15-16
Naprawiam sie i skłądam Noworoczne życznia
Przepraszam za zaniedbanie...i niezłożenie życzeń...ale kompletnie nie miałam kiedy..ciagle w pracy, po pracy sprzatanie...nawet w Wigilie byłam do 15 w pracy, a poźniej to pedem w domu i szykowanie kolacji - bo była u nas - 14 osób zaledwie.....
Wczoraj byłam w pracy a dziś przymusowe wolne, jutro jednak pracuje, do 13, ale poźniej zamknięcie roku w Banku, czyli w domu bede na 15-16
Naprawiam sie i skłądam Noworoczne życznia
Kochane, w Nowym Roku, Wam i Waszym rodzinkom
duzo zdrowia przede wszystkim, bo jest najcenniejsze,
wielu radosnych chwil, które będzie warto wspominać,
miłości, która dodaje sił,
pieniędzy bo tych nigdy za wiele,
przyjaciół, na których można polegac,
cierpliwości i życzliwości ludzkiej,
spełnienia marzeń i realizacji planów
oraz
szczęscia, bo jest potrzebne - jak to mówi mój kolega - pasażerowie Tytanica mieli zdrowie, pieniadze, przyjaciól, radość, ale szczęścia nie mieli...
duzo zdrowia przede wszystkim, bo jest najcenniejsze,
wielu radosnych chwil, które będzie warto wspominać,
miłości, która dodaje sił,
pieniędzy bo tych nigdy za wiele,
przyjaciół, na których można polegac,
cierpliwości i życzliwości ludzkiej,
spełnienia marzeń i realizacji planów
oraz
szczęscia, bo jest potrzebne - jak to mówi mój kolega - pasażerowie Tytanica mieli zdrowie, pieniadze, przyjaciól, radość, ale szczęścia nie mieli...
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Ale mi się nie chce błee... Po świętach złapałam takiego lenia, że nie mogę się zmobilizować do niczego
To tak jak miiiii..... Witam poświątecznie
Dobry wieczor Babeczki:-)
Dzisiejszy dzien byl zwariowany....mialam wolne a caly czas w ruchu......zalatwianie przepisu ksiazeczki mieszkaniowej <juz zrobione>.....zamawianie wanny, wybor kranow itd. itp.....
A wlasnie ma ktoras taka wyciagana slochawke we wannie ? Bo ja taka chcialam a tato mi odradza....mowi ze po paru miesiacach bedzie czuc wilgocia z dziury.......kurcze wszystko co mi sie podoba to mi odradzaja...juz mam dosc a to dopiero poczatek
no dzie4ki Laseczki za szczere gratulacje......nawet nie wiecie jak sie ciesze ze to juz......
Dzisiejszy dzien byl zwariowany....mialam wolne a caly czas w ruchu......zalatwianie przepisu ksiazeczki mieszkaniowej <juz zrobione>.....zamawianie wanny, wybor kranow itd. itp.....
A wlasnie ma ktoras taka wyciagana slochawke we wannie ? Bo ja taka chcialam a tato mi odradza....mowi ze po paru miesiacach bedzie czuc wilgocia z dziury.......kurcze wszystko co mi sie podoba to mi odradzaja...juz mam dosc a to dopiero poczatek
wow fajowsko czyli bedziecie mogli sie powoli juz urzadzac?
no dzie4ki Laseczki za szczere gratulacje......nawet nie wiecie jak sie ciesze ze to juz......
mysia23
mama dwójeczki
Aga, coś Susu wspominała, że po Nowym Roku..
ja dziś nadrobiłam wszystkie wątki...hura..
Nuśka super, ze w końcu tak blisko są wasze przenosiny do nowego mieszkania....ale nie zazdroszczę wyborów - tez tak miałam - wszystko co ładne nie praktycznie i mało wytrzymałe
ja dziś nadrobiłam wszystkie wątki...hura..
Nuśka super, ze w końcu tak blisko są wasze przenosiny do nowego mieszkania....ale nie zazdroszczę wyborów - tez tak miałam - wszystko co ładne nie praktycznie i mało wytrzymałe
mysia23
mama dwójeczki
jak Ty to zrobiłaś ;-) bo z tego co pamiętam, to chyba dawno nie byłaś ;-)
Nie no nie tak dawno byłam na ......, ok 20 grudnia..
I tu tez zaglądałam i czytałam, a dziś doczytałam wszystko do końca...cały dzień mi zszedł prawie,..
reklama