reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Miałam dziś wysprzątać całą chatę, a poza kuchnię nie wyszłam :dry: No, ale chociaż w niej zrobiłam gruntowny porządek :rofl2:
No ale byłam na zakupach. Szukam jakiejś małej sokowirówki, narazie nic mi nie wpadło w oko.
A teraz kończę pić piwo Desperados i idę spać :blink:

reklama
bry dzień

Patrycji buźka w porządku ale żeby nie było za wesoło zaczęła brzydko kaszleć na mokro :-( a wczoraj u Izki pojawił się zajad i 2 paskudne krosty w buzi - czyli się zaraziła od siostry buuuuuuuu

Dzien dobry:-)

Zdrowko dla Zosienki:sorry2:

Aga....mam nadzieje ze juz na wielkanoc bedziemy na nowym.....a na parapetowe oczywiscie Was zaprosze.......jhak najbardziej, chociaz nie bede musiala uszac sie z domku:-pa Was w koncu poznam......I MOWIE BARDZO POWAZNIE......:tak:

KOCHANE JA JUZ TERAZ ŻYCZĘ WAM UDANEJ ZABAWY, SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU I DUŻO ZDROWIA DLA WASZYCH POCIECH.......
OBY WSZYSTKIE MARZENIA I POSTANOWIENIA SIĘ SPEŁNIŁY:tak::-)

reklama
witajcie w Nowym Roku...

dziękuję za życzenia zdrówka jednak już widzę że nie jest dobrze... rok zaczął się kaszlem Patrycji aż do wymiotów (mam nadzieję że nie będę ohaftana cały rok ;-) ) i płaczem Izki biednej z bolącą buźką i gorączką
bosko:baffled:

Do góry