reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Miałam dziś wysprzątać całą chatę, a poza kuchnię nie wyszłam :dry: No, ale chociaż w niej zrobiłam gruntowny porządek :rofl2:
No ale byłam na zakupach. Szukam jakiejś małej sokowirówki, narazie nic mi nie wpadło w oko.
A teraz kończę pić piwo Desperados i idę spać :blink:

reklama
bry dzień

Patrycji buźka w porządku ale żeby nie było za wesoło zaczęła brzydko kaszleć na mokro :-( a wczoraj u Izki pojawił się zajad i 2 paskudne krosty w buzi - czyli się zaraziła od siostry buuuuuuuu

Dzien dobry:-)

Zdrowko dla Zosienki:sorry2:

Aga....mam nadzieje ze juz na wielkanoc bedziemy na nowym.....a na parapetowe oczywiscie Was zaprosze.......jhak najbardziej, chociaz nie bede musiala uszac sie z domku:-pa Was w koncu poznam......I MOWIE BARDZO POWAZNIE......:tak:

KOCHANE JA JUZ TERAZ ŻYCZĘ WAM UDANEJ ZABAWY, SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU I DUŻO ZDROWIA DLA WASZYCH POCIECH.......
OBY WSZYSTKIE MARZENIA I POSTANOWIENIA SIĘ SPEŁNIŁY:tak::-)

reklama
witajcie w Nowym Roku...

dziękuję za życzenia zdrówka jednak już widzę że nie jest dobrze... rok zaczął się kaszlem Patrycji aż do wymiotów (mam nadzieję że nie będę ohaftana cały rok ;-) ) i płaczem Izki biednej z bolącą buźką i gorączką
bosko:baffled:

Do góry