reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam:happy: Od soboty w domu. Jakoś nie miałam ani weny ani czasu, żeby zajrzeć na BB - przepraszam:sorry2: Wyprałam to, co się nazbierało przez Święta w Polsce i tu przed naszym wyjazdem, zrobiliśmy zakupy, bo zupełne czystki w lodówce i domu. Muszę przyznać, że tym razem ciężko mi się wracało z domu (czułam się tak jak przyleciałam tu pierwszy raz). Ogólnie mi smutno i melancholijnie, a przecież powinnam się cieszyć, że miałam okazję spotkać się w końcu z rodziną w Święta (na co czekałam dwa lata). Dopiero dzisiaj dochodzę do siebie, że znowu jestem tu i wszystko będzie tak jak wcześniej. Poza tym ciężko mi i nic mi się nie chce:sorry2: Po Nowym Roku czeka mnie pranie i prasowanie malutkich ubranek itp. Dzisiaj zaczeliśmy przemeblowanie. Dobrze, że mój O ma urlop do 05.01 to mi pomoże i ogarniemy to wszystko. Kupiliśmy sobie dzisiaj w końcu biurko, bo już nam tego brakowało;-) Chyba na razie to tyle. Odezwę się jutro;-) Spokojnej nocki:tak: Dobranoc:happy:

Joanna bardzo mi przykro....

Wiśnia duuużo zdrówka dla Was :tak:

Oliwieczka witaj :-)

Madzia zdrówka dla Patryka :tak:

Nuśka gratulacje :tak::-)

Dołączam się do tego, co napisała Aga:tak:

reklama
I ja witam:-)
Jedziemy zaraz na zakupy w poszukiwaniu garnituru dla Tomka. W święta okazało się, że w żadne spodnie od "uniformu" nie może się dopiąć:baffled::zawstydzona/y::-D

Do góry