reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Wróciliśmy od mojej przyjaciółki i małego trzytygodniowego Iwo, fajny maluszek, taki drobniutki :tak:Cały czas wisi na cycu, taka mała pijawka - pamiętacie jeszcze ten okres :confused::sorry2:

Wróciliśmy od mojej przyjaciółki i małego trzytygodniowego Iwo, fajny maluszek, taki drobniutki :tak:Cały czas wisi na cycu, taka mała pijawka - pamiętacie jeszcze ten okres :confused::sorry2:
:tak::tak::sorry2: mimo upływu czasu pamiętam tą buzię szukającą piersi ....i przyssaną do cyca ....to mleko tryskające w każdą stronę :szok::rofl2:

witajcie
Pati troszkę jakby lepiej - zaczęła jeść uff bo już wisiało nad nami widmo kroplówek - tylko ta warga bardzo jej pęka co chwilę mimo smarowania :-(

a ja muszę zabrać się za naukę i pisanie pracy zaliczeniowej bleeee - tym bardziej że chora jestem, kaszel mam jak gruźlik jakiś...

No to dobrze, że Pati sama już je, widocznie mniej ją boli :tak:
Zdrówka dla małej i dla Ciebie Wiśnia też :tak:

Ja dziś mam lenia totalnego, nic sobie na dziś nie planuję, oprócz spaceru z Oliwką i małych koniecznych zakupów.

i ja witam po świętach:tak:
zdrówka życze wszystkim chorym:tak::tak:
nas czeka tez kontrola jutro albo w srpode rano si eprzejde bo z Patrykiem w wigilie byliśmy jeszcze u lekarza tak sie dusil i okazało sie ze na płucach cos mu gra dostał sumamed juz jest o niebo lepiej ale czasami jeszcze rano sie budzi z strasznym kaszlem

reklama
Cześć dziewczyny!
Witam się Świątecznie i poświątecznie!
Skłądam wszystkim Poświąteczne życzenia i przesyłam całuski.
Bawimy się w domu nowym laptopem i mnie małżonek nie dopuszcza. Dlatego nie mam wejścia na BB. Wprawdzie wczoraj Was troszkę podczytałam, ale nie miałam hasłą do zalogowania się. A dzisiaj jestem w pracy i odpoczywam od jedzenia.

Do góry